T-Mobile uvádí druhou generaci Wi-Fi zařízení pro službu Chytré auto

T-Mobile uvádí druhou generaci Wi-Fi zařízení pro službu Chytré auto
  • Zákazníkům bude k dispozici už od jedné koruny
  • Novinkou je nejen menší tělo a snadnější způsob vkládání SIM karty, ale také výkonnější čipset
  • Přesnější by měla být GPS a k dispozici bude rychlejší připojení až 50 Mbit/s, pokud zákazník využívá funkci Wi-Fi hotspot

T-Mobile formou tiskové zprávy oznamuje, že uvádí druhou generaci Wi-Fi zařízení pro službu Chytré auto. Stejně jako předchozí model pochází od společnosti ZTE. Zákazníci jej mohou pořídit trvale jen za 1 Kč.

Nové zařízení doznalo oproti původnímu řadu změn. A to jak navenek, tak i uvnitř. Zařízení je menší, lehčí a změnil se způsob vkládání SIM karty. Nová generace je vybavena výkonnějším čipsetem. Zařízení díky němu rychleji reaguje na události, jako je nastartování vozidla, které jsou pak přenášeny do aplikace nebo zasílány uživateli formou notifikací.

Došlo také ke zpřesnění GPS pozice vozidla, která se zobrazuje na mapě v aplikaci. K dispozici je také vyšší rychlost připojení až 50 Mbit/s, pokud zákazník využívá funkci Wi-Fi hotspot. Pro zákazníky – fyzické osoby a živnostníci – je nová generace k mání za pouhou 1 korunu, a to až do odvolání. Tato cena platí při uzavření smlouvy s tarifem Wi-Fi Standard nebo Wi-Fi Premium na 24 měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze