Uber v ČR expanduje. Nově se svezete také v Plzni a Ostravě

Včetně slevového kódu
Uber v ČR expanduje. Nově se svezete také v Plzni a Ostravě
Fotografie: Uber
  • Služba byla na našem území doposud dostupná v Praze a Brně
  • V Plzni a Ostravě je dostupný i UberX

Populární služba Uber je ode dneška dostupná kromě Prahy a Brna také v Plzni a Ostravě. Informaci platforma Uber rozesílá formou e-mailu zákazníkům s aktivním účtem. V nově dvou přidaných městech (Plzni a Ostravě) je dostupná rovněž varianta UberX. Se speciálním promokódem AHOJOSTRAVO a AHOJPLZEN si mohou uživatelé službu vyzkoušet se slevou až 70 %

Spuštění služby v Plzni a Ostravě reaguje na stále rostoucí lokální poptávku, kdy si jen loňském roce chtělo cestu přes Uber aplikaci objednat bezmála čtvrt milionu lidí. Obyvatelé i návštěvníci města tak nyní mají k dispozici alternativu k hromadné dopravě a novou možnost, jak se po městě pohybovat i bez vlastního automobilu.

Máme velkou radost, že jsme dnes mohli zahájit provoz ve dvou městech, která jsou pro nás velmi důležitá. Se spuštěním Uberu chceme místním nabídnout možnost cestovat po městě pohodlně, bezpečně a efektivně. Obyvatelé i návštěvníci města budou nyní díky technologii moci využívat jízdy Uberem na pár klepnutí prstu, což jim výrazně usnadní dojíždění i cesty za zábavou. Chceme obyvatelům Plzně a Ostravy nabídnout nový způsob snadné a cenově dostupné dopravy po městě bez nutnosti používat vlastní automobil," dodává český country manager Uberu Štěpán Šindelář.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze