Vozový park Anytime carsharing čítá již 500 vozů. V nabídce má i auta bez potisku

Vozový park Anytime carsharing čítá již 500 vozů. V nabídce má i auta bez potisku
Fotografie: Anytime
  • 17 vozů Toyota C-HR nemá polepy
  • V aplikaci je lze vyhledat s využitím filtru a zvolením možnosti „Toyota C-HR Impress“
  • Zákazníci již najeli celkem 7,1 milionů km, 52 % z toho na elektřinu díky hybridnímu pohonu

Anytime carsharing přidává k oblíbeným vozům Toyota Yaris a Toyota Corolla Hatchback dalších 190 automobilů. Jedná se o 120 vozů Toyota Corolla Combi a 70 Toyota C-HR, opět s hybridním pohonem, automatickou převodovkou a parkovací kamerou. V nabídce je podle Anytime carsharing nově rovněž 17 modelů C-HR, které na sobě nemají polepy, nikdo tak nepozná, že je auto půjčené. Pro jejich vyhledání stačí v aplikaci použít filtr a vybrat možnost „Toyota C-HR Impress“. Na konci června tak budou mít lidé ve službě Anytime carsharing k dispozici již 500 vozů.


Podle dat Anytime carsharing je nejběžnější využití sdílených vozů stejné jako u vlastního vozu. Během pracovního týdne je to cesta do práce, na nákup, za zábavou, většinou se pak jedná o krátké jízdy, zhruba o délce 20 až 30 minut. O víkendech jsou pak populární jednodenní výlety, kdy zákazníci jezdí na výlety s přáteli v průměru do 100 km vzdálených míst od Prahy. Stále více lidí si uvědomuje a dokáže si spočítat, že pokud najedou za rok méně než 10 000 km, rozhodně se jim nevyplatí pořizovat si vlastní vůz. To platí pro mladší uživatele, ale i pro rodiny, které takto řeší potřebu druhého vozu. Anytime je carsharingová služba v Praze s tarify od jedné minuty až po týden.

Anytime carsharing od svého vstupu na trh před dvěma lety již realizoval více než 670 tisíc pronájmů, během kterých lidé najeli celkem 7,1 milionů km, 52 % z toho na elektřinu díky hybridnímu pohonu. Aplikaci Anytime carsharing si již stáhlo více než 200 tisíc uživatelů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze