Toyotu RAV4 si i nabijeme. Plug-in hybridní verze se představí příští měsíc

Toyotu RAV4 si i nabijeme. Plug-in hybridní verze se představí příští měsíc
  • Plug-in hybridní verze má nabídnout nejvyšší výkon z nabízených pohonů
  • Oficiální představení proběhne 20. listopadu na autosalonu v Los Angeles

Toyota, popřípadě Lexus, jsou automobilky, s nimiž si prakticky každý spojí hybridní pohon. Však první, kdo takový pohon začal masivně nabízet, byla právě Toyota. Dodnes má v nabídce nejvíce modelů, které si můžete koupit s hybridním pohonem. Doba jde však dopředu a o své slovo se už hlásí nejen hybridní, ale více a více i plug-in hybridní pohon.

Toyota RAV4 Hybrid (2019)

Plug-in hybridní pohon, tedy takový, který má v útrobách baterie, jenž lze externě nabíjet, už Toyota ve své nabídce má. Koupit si můžete například plug-in hybridní Toyotu Prius a brzy dojde také na Toyotu RAV4, jak informuje carbuzz.com Oficiální představení má proběhnout v listopadu v Los Angeles, takže momentálně nejsou známé prakticky žádné technické informace. Jediné, co víme, je, že plug-in hybridní verze má nabídnout nejvyšší výkon ze všech verzí.

O pohon se má starat stejný motor, tedy 2,5litrový atmosféricky benzinový čtyřválec, který jen bude doplněný větší baterií. Kombinovaný výkon bude vyšší a samozřejmě delší bude dojezd na elektrickou energii. Oficiální odhalení proběhne 20. listopadu na autosalonu v Los Angeles. Do prodeje se s velkou pravděpodobností plug-in hybridní Toyota RAV4 dostane začátkem roku 2020.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze