Tesla odebere FSD Beta těm, kteří se nevěnují řízení, přidá 2 tisíce dalších

Tesla odebere FSD Beta těm, kteří se nevěnují řízení, přidá 2 tisíce dalších
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Kdo se při testování FSD Beta nevěnuje řízení, tomu bude možnost odebrána
  • Tesla to pozná pomocí kamery, která snímá řidiče
  • Elon Musk napsal, že při testech FSD nebyla žádná nehoda, brzy vyjde novější verze

Tesla měla dosud menší okruh majitelů vozů, kteří testovali funkci FSD Beta. Nyní ale některým z nich tuto možnost odebere a naopak přidá dvěma tisícům dalších, jak informuje insideevs.com.

Tesla odebere FSD Beta těm, kteří se nevěnují řízení

Elon Musk tuto informaci napsal na Twitteru, jak je jeho zvykem. Zmínil nejen přidání dvou tisíc dalších testovacích řidičů zatím nejnovější verze funkce FSD, tedy Full Self Driving Package, ale i to, že možnost testování Tesla odebere těm, kteří se nevěnují řízení. Zároveň ale dodal, že zatím nebyla při testu FSD Beta žádná nehoda.


A jak Tesla pozná, že se někdo nevěnuje řízení při používání FSD Beta? Na to slouží kamera, která snímá řidiče. O její funkci se vedly diskuse a nyní to Elon Musk potvrdil, když na Twitteru odpovídal na dotaz uživatele TSLA GANG CEO, který právě toto zmínil.


Elon Musk také potvrdil, že poté, co nedávno vyšla verze FSD Beta 8.2, vyjde brzy novější verze 8.3. Slíbil také, že kvůli vysoké poptávce po FSD Beta brzy Tesla přidá tlačítko „Stáhnout beta“ pro majitele, kteří ji chtějí používat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze