Tesla Light show, automobilky Nio nebo Lucid a oslava 45 let Asociace pro elektromobilitu

e-Salon 2023
Tesla Light show, automobilky Nio nebo Lucid a oslava 45 let Asociace pro elektromobilitu
Fotografie: Tesla Owners Club Czech Republic
  • Asociace pro elektromobilitu České republiky má celou halu 5
  • Zastřešuje spoustu dalších vystavovatelů
  • Těšit se můžete na Tesla Light show nebo oslavu 45 let asociace

Veletrh čisté mobility s názvem e-Salon otevře své brány pro veřejnost již pozítří a odborná veřejnost se na výstaviště dostane již zítra. A letos bude program opravdu na co koukat. Již jsme informovali o spoustě novinek a zajímavou expozici bude mít i skupina vystavovatelů, kterou zastřešuje Asociace pro elektromobilitu České republiky, z.s., tedy Elektromobily.org. Ta totiž bude mít celou jednu halu, ve které se v sobotu můžete těšit například na Tesla Light show.

Ve společné expozici, kterou zastřešuje Asociace pro elektromobilitu České republiky, bude mnoho dalších vystavovatelů. Naleznete tam kromě vozů Tesla i elektromobily značek Nio nebo Lucid Motors. Bude tam řada dalších vystavovatelů z oblasti elektromobility a těšit se můžete i na dráhu pro testování elektrokloběžek. Pro tyto účely má Asociace pro elektromobilitu České republiky celou halu č. 5.

Kromě již zmíněné Tesla Light show se můžete těšit i na konference s panelovými diskusemi na různá témata okolo elektromobility nebo oslavu 45 let od založení Asociace pro elektromobilitu České republiky a 10 let Tesla Owners Club Czech Republic. Pokud se přihlásíte přes tento odkaz nebo Tesla Owners Club Czech Republic, získáte vstupenky na e-Salon zdarma.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze