Posádky na Eco Rally Praha budou soutěžit o wallbox v hodnotě 22 tisíc Kč

Stále je možné se přihlásit
Posádky na Eco Rally Praha budou soutěžit o wallbox v hodnotě 22 tisíc Kč
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Nejúspěšnější posádka Eco Rally Praha získá domácí wallbox
  • Přihlášky jsou stále otevřené, soutěž se jede 10. až 11. 11. 2023
  • Rodiny mohou soutěžit v rámci kategorie Prima Family Cup

Vrchol sezony se blíží a Národní šampionát v eco rally bude možná zakončen již o tomto víkendu u příležitosti Eco Rally Praha v pražských Letňanech. V kalendáři sice byla jako poslední soutěž 2. Classic Rally Klatovy, ale ta však byla zrušena. Ještě je ale ve hře náhradní soutěž, o které však zatím nejsou podrobnější informace. Zatím tedy počítáme spíše s koncem sezóny v Praze, kde se Eco Rally Praha pojede následující víkend v rámci e-Salonu.

Účastníci se mohou těšit na atraktivní tratě v okolí Prahy se zázemím veletrhu e-Salon. Závod startuje páteční noční etapou a pokračuje v sobotu denní částí. Kromě „profi“ kategorie v rámci Národního šampionátu se pojede i kategorie Prima Family Cup. Ten je, jak už název napovídá, určený primárně pro rodiny, které si tak mohou zasoutěžit a užít závodní atmosféru. V této kategorii je také mnohem nižší startovné, takže pokud si chcete vyzkoušet eco-rally, je to ideální příležitost.

Vítězná posádka Eco Rally Praha získá wallbox za 22 tisíc Kč

Motivací pro všechny posádky může být speciální cena pořadatele, kterou je nabíjecí stanice pro elektromobil MyBox v hodnotě 22 000 Kč. Tuto cenu obdrží posádka, která se umístí jako první v kategorii poháru pořadatele, který bude zohledňovat kombinaci umístění v regularity a spotřebě. Hlavní cenu může vyhrát každý, neboť přihlášky jsou stále otevřené. Účastníci závodu budou mít zároveň zajištěn volný vstup na veletrh včetně doprovodu. Přihlášku naleznete na oficiálním webu soutěže Eco Rally Praha.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze