Tisícikoňové LaFerrari driftuje na křižovatce

3
Tisícikoňové LaFerrari driftuje na křižovatce
  • LaFerrari má kombinovaný výkon 963 koní
  • Vyrobeno bylo pouze 499 kusů
  • Z klidu na sto to zvládne pod tři sekundy
  • Maximální rychlost je 350+ km/h

Nebudeme vám lhát, že i v nás je pořád část těch malých kliků, kteří si rádi hrají. I proto nás baví auta, jako je například BMW 330e nebo Lexus IS 300h. Tedy zadokolky, které nemají až takový výkon, abyste se toho báli.

Kdo se toho nebojí je evidentně řidič LaFerrari, který si dal pár driftů uprostřed křižovatky a poté odjel. Jistě to celé není náhoda, protože v pozadí je vidět, jak na křižovatku přijíždí i vůz Lamborghini. Tak co, troufli byste si krotit takovou bestii jako LaFerrari?

Přítomní diváci, respektive kolemjdoucí, vše ocenili aplausem. A aby také ne – zvuk, který má tento hybridní supersport, je famózní. Pod kapotou je dvanáctiválec o objemu 6,2 litrů. Výkon činí 800 koní ve 9 259 otáčkách za minutu. Další výkon přidává elektromotor, a to konkrétně 163 koní. Výsledek? Brutálních 963 koní, které si driftují uprostřed křižovatky. No, klobouk dolů.

Ještě zmíníme, že vyrobeno bylo 499 kusů a z toho hned trojice zamířila do České republiky. Z klidu na sto jdete s LaFerrari pod tři sekundy a maximální rychlost činí přes 350 km/h.

Zdroj: instagram.com

Diskuze ke článku
Drssh
To nebyl drift!!!!!! Jen nepodařený rozjezd a smyk , následně to jen otáčel. Drift vypadá opravdu jinak!!!!!!!! A Nelca vás kousne do zadku.
Peppa
Hluk a smrad už nikoho nezajímá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze