Taycan bude prvním vozem s Apple Music přímo v infotainmentu

Taycan bude prvním vozem s Apple Music přímo v infotainmentu
  • Díky tomu si budou moci majitelé vozu přehrávat hudbu zcela bez omezení
  • Taycan nabídne také Apple CarPlay
  • Vůz bude mít svou premiéru již na začátku září

Projekt Taycan jde pomalu do finiše a kdekdo by si mohl pomyslet, že o prvním elektromobilu od Porsche víme snad již úplně vše. Porsche však opět překvapilo, když oznámilo, že uzavřelo partnerství se značkou Apple, a Taycan tak bude mít jako první vůz v historii zabudovanou aplikaci Apple Music přímo ve svém infotainmentu.

Pro budoucí majitele Taycanu to tedy bude znamenat možnost přehrávání hudby prostřednictvím této aplikace zcela bez omezení. Klaus Zellmer, prezident a výkonný ředitel severoamerického zastoupení značky Porsche, ke spolupráci s firmou Apple řekl: „Je to o inovacích. Je to o designu. Jedná se o hodnoty značky, které sdílíme. A to je důvod, proč jsme byli velice nadšení, když tento projekt začal.“

Kromě integrovaných hudebních radovánek si budou majitelé Taycanu moci užít také služby Apple CarPlay. „To jsme nevynechali, protože si stále myslím, že se jedná o cenný doplněk do našeho nového portfolia. Je samozřejmé, že s Apple CarPlay můžete přistupovat ke své poště, zprávám, provádět telefonní hovory atd.,“ dodal k Apple CarPlay Lars Buchwald, ředitel prodeje a marketingových operací Porsche Connect.

V současné době není jasné, zda bude možno Apple CarPlay v Porsche využívat bezdrátově, nebo prostřednictvím kabelového připojení.

O podobnou implementaci jako v případě Taycanu a Apple Music by se podle dostupných informací měla snažit i Tesla se Spotify. Zatím však vůbec není jasné, v jaké fázi se vývoj nachází. Prozatím tak budou majitelé Taycanu v této oblasti těmi šťastnějšími. Elektrická novinka od Porsche by se měla oficiálně představit již začátkem září. Prvních vozů se zákazníci dočkají již koncem tohoto roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze