Tak takhle ne. Tesla Model S s českou SPZ překročila v Bratislavě rychlost o 126 km/h

4
Tak takhle ne. Tesla Model S s českou SPZ překročila v Bratislavě rychlost o 126 km/h
  • Model S byl na českých značkách, uvnitř však seděl cizinec
  • 41letý řidič dostal pokutu 800 eur

Auta nás hodně baví a víme, že vyzkoušení akcelerace v Tesle svádí pravou nohu víc, než by bylo záhodno. Chápeme, že je potřeba si rychlost vyzkoušet, nikdy by se ale tak nemělo dít v normálním provozu. To pravděpodobně nikdo neřekl zatím neznámému cizinci v Tesle Model S na českých značkách. Slovenská policie tomuto řidiči naměřila neskutečných 216,9 km/h a okamžitě viníka zastavila.

Teslu zachytili policisté na dálnici D1 v Bratislavě u čtvrti Petržalka. Rychlost je zde omezena na 90 km/h, vůz tedy překročil rychlost o 126 km/h. Na místě dostal 41letý řidič pokutu 800 eur (asi 20 tisíc korun) a mohl pokračovat dál, někteří lidé v komentářích uvedli, že to měl pořád levnější než pronájem závodního okruhu. Vtipálci také řidiče omlouvali, že určitě spěchal k nabíječce. Policii však situace moc vtipná nepřijde a vše komentovala slovy: „Ohrožoval nejen svůj život, ale i život a zdraví ostatních účastníků provozu.” O tom, jestli bude následovat i nějaký další postih, se zatím neví.

Zdroj: facebook.com

Diskuze ke článku
Martin Hájek
Máte tam 126 km/h????
Martin
Pardon moje chyba neumím číst :D
Harlo
Nic specialne. Ja som tam isiel uz asi 10 krat takou rychlostou a ziaden problem. Len mal smolu, ze tam isli zase buzeranti v neoznacenom policajnom aute. Staci ich poznat, mat zoznam spz a je klid. Netreba na tu rychlost ani specialne auto. Vw Golf, passat a oktavky to daju. Treba vsak radsej v noci, ked je ta dialnica prazdna.
Roman
Česká ŠPZ hlavne kvôli tomu, že sa na Slovensku platí vysoká daň z luxusu, takže majiteľ pravdepodobne napísal auto na niekoho z ČR ale bol Slovák :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze