Systém verze 8. Co vše se pro majitele Tesel změnilo?

Systém verze 8. Co vše se pro majitele Tesel změnilo?
  • Velkou změnou prošel autopilot
  • Myslelo se i na domácí mazlíčky, které zapomenete ve voze

Tesla Motors nedávno aktualizovala svůj infotainment na verzi s pořadovým číslem 8. Co vše je nového a co již mohou majitelé Tesel používat?

V první řadě se aktualizace týká autopilota. Ten by dle slov samotného Elona Muska měl zabránit až polovině nehod. Nově autopilot funguje na základě sběru dat z radaru. Největší změnou prošel výpočet možné kolize a celkově by systém měl lépe předvídat nebezpečí. Tesla upřednostnila snímání radarem, který byl ve voze dříve jen jako doprovod. Nyní se však přihlásil o hlavní slovo a ve spolupráci s kamerami se bude starat o vaše bezpečí.

Co se nám však velmi líbí, je funkce, která by se dala nazvat jako „ochrana proti přehřátí interiéru“. Ano, zní to divně, ale v praxi jde o to, že pokud v Tesle necháte domácího mazlíčka či dítě, Tesla zařídí, aby po několik hodin od vašeho odchodu byla v interiéru auta příznivá teplota a váš mazlíček či nedejbože dítě vše přečkalo bez velké újmy na zdraví.

Změnou dále prošel i hudební přehrávač, který má nově více intuitivní prostředí pro výběr vašeho oblíbeného songu. Dále se dostalo také na hlasové ovládání.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze