Světová premiéra Volkswagenu ID.7 se blíží, poslední tajemství padlo

Šanghajský autosalon 2023
1
Světová premiéra Volkswagenu ID.7 se blíží, poslední tajemství padlo
Fotografie: Volkswagen
  • V pondělí 17. 4. ve 14 hodin středoevropského času se ve virtuálním prostoru odhalí Volkswagen ID.7
  • U důležité události můžete být i vy prostřednictvím on-line přenosu na sociálních sítích

I když o Volkswagenu ID.7 víme už většinu toho podstatného a díky čínským úřadům už známe i jeho definitivní podobu, dosud stále nikdo neukázal interiér. To částečně napravil poslední teaser před premiérou, který několik letmých záběrů představil. Celé tajemství definitivně padne v pondělí ve 14 hodin, kdy začne oficiální světová premiéra konaná podle aktuálních zvyklostí ve virtuálním prostoru. Do té doby si můžete udělat první názor na řešení interiéru, které je od premiéry elektrické rodiny ID. předmětem řady diskuzí, zdaleka ne vždy právě pochvalných.

Volkswagen právě nyní podstupuje jednu z nejdůležitějších bitev o svou budoucí existenci a model ID.7 by se mohl stát velice důležitým milníkem při snaze proniknout ve velkém do firemních flotil. Nová generace elektropohonu s výrazně vylepšeným motorem a větší baterií by se mohla stát rozhodujícím argumentem. Kombinace dojezdu až 700 km a výrazně vyšší rychlosti nabíjení by totiž mohla odstranit dva z nejdůležitějších důvodů, proč zatím flotiloví správci tolik váhají. Uvidíme, jakou modelovou a cenovou politiku Volkswagen nastolí.

Diskuze ke článku
Dini Dini
Dini Dini
Přijde mi, že VW už pochopil, že pokud chce uspět, musí v tom lhaní zařadit čtyřku, protože Tesla zařadila trojku, protože VW zařadil kdysi v 90s dvojku.

Dojezd 700km je matrou všech médií a je jasné, že ho stejně dosahovat nebude. 12kWh/100 sice není nepředstavitelné, ale opět...baterie nebude mít 86 stejně jako ta menší dnes nemá 77 a taky nikdo zřejmě nepojede 700km rychlostí 90kmh bez topení a za ideální teploty...teda mimo pár nadšenců na YT.

Určitě to bude super auto. Stejně jako ID.4 a ostatní VW.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze