Škoda Auto odhaluje první skici exteriéru studie Vision 7S

Škoda Auto odhaluje první skici exteriéru studie Vision 7S
Fotografie: Škoda Auto
  • Nová skica exteriéru ukazuje další designové prvky sedmimístné studie
  • Nově je navržena příď a záď s výrazně robustním nárazníkem

Nedávno jsme psali o zveřejněné skice palubní desky plánované velké sedmimístné Škody s plně elektrickým pohonem. Tato skica ukazovala zajímavý minimalistický interiér, novou koncepci palubní desky s podlouhlým dotykovým displejem a i pohled na přístrojovou desku ukazuje netradiční uspořádání. Nyní automobilka v tiskové zprávě ukázala dvě nové skici exteriéru elektrické studie Vision 7S.

Vision 7S

Exteriérové skici čistě elektrické studie Škoda Vision 7S ukazují nově navrženou mohutnou příď. Výrazně širší a plošší přední maska je uzavřená a tmavá. Světlomety jsou posunuty více k bokům vozu a jsou uspořádány ve dvou řadách nad sebou. Nad nimi se nachází ostře řezaný pás denního svícení, který zasahuje až ke hranám výrazně rozšířených blatníků. Světelnou grafiku tím doplňuje do tvaru písmene „T“.

Vision 7S

Výrazně tvarovaná přední kapota nese známý designový prvek v podobě linie typické pro vozy Škoda. Zcela nový robustní nárazník tvoří sedm vertikálně uspořádaných otvorů pro přívod vzduchu, z nichž prostřední je zvýrazněn oranžovým segmentem. Spodní část předního nárazníku má hliníkovou ochranu podvozku. Velká aerodynamicky optimalizovaná kola podtrhují mohutný vzhled studie Vision 7S. Boční pohled se vyznačuje čistými plochami a linií střechy, která se směrem k zádi mírně svažuje.

Škoda Vision 7S současně přináší první ukázku nového designového jazyka. Studie se veřejnosti poprvé představí 30. srpna a my budeme u toho, takže se můžete těšit na podrobné představení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze