Siemens uvedl na trh nabíjecí stanici s výkonem 400 kW

3
Siemens uvedl na trh nabíjecí stanici s výkonem 400 kW
Fotografie: Siemens
  • Nová varianta nabíječek Sicharge D zvládne dynamický výkon až 400 kW
  • Nabídne až čtyři výdejní terminály
  • Samozřejmě zůstává u osvědčené škálovatelné konstrukce

Nová varianta nabíjecí stanice Siemens Sicharge D se hodí jak pro ultrarychlé nabíjení podél dálkových tahů, tak pro nabíjení v cíli ve všech zemích, používajících mezinárodní elektrotechnické normy IEC. Za tím účelem ji lze upravit podle přání zákazníka a vybavit až čtyřmi výdejními terminály s dynamickým rozdělením výkonu 400 kW při okolní teplotě až 40 stupňů Celsia. Flexibilní dotykový displej umožňuje nejen upravit vícejazyčné uživatelské rozhraní podle přání, či zobrazování inzerce, samozřejmostí je také příprava na platební terminál. Siemens zároveň garantuje non stop podporu na dálku i na místě po celou dobu životnosti stanice.

Siemens nabízí celou paletu řešení pro všechny druhy elektromobility od wallboxů, přes DC nabíjecí stanice Sigarche D, až po sběračové systémy Sigarche UC pro elektrobusy a bateriová nákladní auta.

Diskuze ke článku
den
den
Naposledy upraveno: 27. 3. 10:06
Co Siemens. Cinane uz davno provozuji takzvane 5C stanice, ktere nabiji 500+kW. Kouknete na youtube "Li Auto Mega" auticko se nabiji 10-80% za 11 minut, zacina s 513kW, konci s 80% na 309kW.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze