SEAT představí na MWC další vozidlo pro městskou mobilitu

SEAT představí na MWC další vozidlo pro městskou mobilitu
  • Po elektrické koloběžce „eXS powered by Segway“ činí SEAT další významný krok k městské mikromobilitě
  • XMOBA a Metropolis:Lab odprezentují své návrhy pro sdílení jízd a individualizovanou autobusovou dopravu

SEAT se již pátým rokem v řadě zúčastní kongresu Mobile World Congress (MWC), přední globální akce se zaměřením na mobilní technologie a konektivitu. SEAT dokončuje přípravy světové premiéry vozidla, které zásadním způsobem přispěje k realizaci strategie značky v oblasti městské mikromobility. Předseda představenstva společnosti SEAT Luca de Meo odhalí koncepční vůz, vyvinutý jako platforma pro mobilitu, během tiskové konference, která se uskuteční v pondělí 25. února.

Společnost SEAT již učinila v této oblasti první kroky. V listopadu 2018 uvedla na trh elektrickou koloběžku SEAT eXS powered by Segway, která bude významnou součástí expozice značky SEAT na kongresu. Luca de Meo říká: „Mobilita mění a s tím se mění i naše role výrobce a poskytovatele mobility. Musíme být schopni řídit a nabízet nové platformy pro mobilitu, které budou hrát klíčovou roli ve velkoměstech budoucnosti. SEAT se intenzivně podílí na několika projektech tohoto druhu a MWC je ideálním místem pro jejich prezentaci světu“.

Na kongresu MWC budou přítomny také týmy XMOBA a Metropolis:Lab, dvou nezávislých společností skupiny SEAT Group, které vyvíjejí chytrá řešení pro zlepšování městské mobility. SEAT bude ve své expozici podrobně informovat o vývoji projektu „Bus on Demand“, jehož cílem je zvýšit efektivitu veřejné hromadné dopravy pomocí služby, která se přizpůsobuje požadavkům uživatelů. Dalším prezentovaným projektem je iniciativa pro sdílení jízd. Ta dává dohromady uživatele, kteří pravidelně dojíždějí do zaměstnání, a umožňuje jim cestovat společně. Obě řešení vstoupí v roce 2019 do druhé fáze realizace a budou dostupná v Barceloně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze