Rivian sice nepodporuje Apple CarPlay, ale přidává podporu Apple Music

Rivian sice nepodporuje Apple CarPlay, ale přidává podporu Apple Music
Fotografie: Rivian
  • Přístup k Apple Music skrze infotainment dostanou všechna vozidla Rivian
  • Rivian ovšem bude pro využívání služby vyžadovat měsíční/roční předplatné

Rivian dnes oznámil, že infotainment jeho vozů obohacuje o službu Apple Music s podporou Dolby Atmos. Tím se řidičům vozidel Rivian otevírá cesta ke katalogu více než 100 milionů skladeb a 30 tisíc playlistů, stejně jako k živému vysílání rozhlasových stanic z celého světa.



Zavedením Spatial Audio služba Apple Music pozvedla zážitek z poslechu hudby pro hudební fanoušky po celém světě a umělcům poskytla nový způsob, jak tvořit a přemýšlet o své hudbě,“ řekl Oliver Schusser, viceprezident Apple Music a Beats. „Jsme nadšeni, že můžeme tento zážitek přinést nativně do infotainmentu Rivian spolu se všemi oblíbenými funkcemi a obsahem, který vytvářejí lidé, díky nimž je Apple Music nejlepším místem pro milovníky hudby.

Velmi nám záleží na tom, abychom přinášeli špičkovou zvukovou kvalitu. Díky této významné technické spolupráci s inženýry společnosti Apple nabízejí naše vozidla neuvěřitelný zážitek ze zvukové zábavy, který zákazníkům společnosti Rivian zpříjemňuje každodenní dobrodružství,“ doplnil Wassym Bensaid, softwarový ředitel společnosti Rivian.

Nativní přístup ke službě Apple Music mají nyní všechna vozidla Rivian, jež obdržela nejnovější aktualizaci softwaru. Spatial Audio je pak k dispozici ve všech vozidlech Rivian první generace a ve vozidlech Rivian druhé generace s funkcí Rivian Premium Audio. Pro využívání Apple Music v jakémkoli voze Rivian se ovšem musí předplatitelé Apple Music zaregistrovat do služby Connect+, která je k dispozici za předplatné 14,99 USD (cca 345 Kč) měsíčně nebo ročně za 149,99 USD (3 450 Kč). Uživatelé mohou vyzkoušet také dvouměsíční bezplatnou zkušební verzi služby Connect+ v kombinaci s bezplatnou zkušební verzí služby Apple Music až na 90 dní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze