Přijeďte si s elektromobilem zařádit na okruh do Sosnové

Přijeďte si s elektromobilem zařádit na okruh do Sosnové
Fotografie: teslicka.cz
  • Akce se koná na okruhu v Sosnové ve třech termínech – 23. 9., 7. 10. a 13. 10.
  • Vždy je to v čase od 16:00 do 19:00
  • Přijet můžete vlastním autem, projet se půjčeným autem, nebo být jen diváci

Závodní okruh a burácení motorů patří k sobě. Ale elektromobily ty burácející spalovací motory často předčí výkonem, což se ukáže zejména v otázce zrychlení. A jak je to na okruhu? Chcete si vyzkoušet, co váš elektromobil umí? Pokud ano, můžete se zúčastnit akce Sosna e-Power, kterou pořádá teslicka.cz. Přijet můžete vlastním elektromobilem, nechat se svézt v elektromobilu na okruhu, vyzkoušet si řízení elektrického Citiga i se jen dívat, jak to vypadá, když závodní okruh opanují elektromobily.

Akce se koná na okruhu v Sosnové ve třech termínech, 23. 9. 2020, 7. 10. 2020 a 13. 10. 2020, vždy od 16 do 19 hodin. Pokud chcete přijet jen jako diváci, je vstup zdarma. Pokud přijedete vlastním elektromobilem, zaplatíte za tři hodiny na okruhu bez omezení počtu kol 1 000 Kč. Dále pak je možné řídit elektrické Citigo za cenu od 700 Kč/3 kola, nebo se nechat svézt od 500 Kč/3 kola.

Jako diváci se registrovat nemusíte a pokud chcete jezdit vlastním/půjčeným autem, případně se nechat svézt na sedačce spolujezdce, vyplňte přihlášku na Sosna e-Power.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze