Přihlaste se na #mobileDrink 18 v Brně, můžete se svézt zajímavými elektromobily

Přihlaste se na #mobileDrink 18 v Brně, můžete se svézt zajímavými elektromobily
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Přihlašování na mobileDrink v Brně je spuštěno
  • Konat se bude ve čtvrtek 20. dubna od 17:30 hod.
  • Můžete se svézt v zajímavých elektromobilech a k vyzkoušení budou nejnovější a nejlepší smartphony
  • Účastníci budou moci vyhrát zajímavé ceny, například elektronický zámek Pealock 2

Již příští čtvrtek 20. dubna pořádáme ve spolupráci s Vodafonem a našimi dalšími magazíny mobilenet.cz a fZone.cz #mobiledrink 18 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky fDrive.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát zavítáme za našimi fanoušky a příznivci do Brna. Hlavním partnerem události je jako již tradičně Vodafone, těšit se můžete i na zástupce ASUSu nebo několik zajímavých elektromobilů.

A co bude na programu tentokrát? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby fDrive.cz, mobilenet.cz nebo fZone.cz. Rádi vás svezeme zajímavými elektromobily. Na místě budeme mít Ford Mustang Mach-E, Mercedes-Benz EQS SUV, Škodu Enyaq 80x a Volkswagen ID. Buzz. Můžete také popovídat s pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony a wearables a dozvědět se něco zajímavého.

#mobileDrink 17 v Praze

Na místě se budete moci nejen svézt novými elektromobily nebo vyzkoušet nové telefony, ale budete si moci popovídat i s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vodafone jako hlavní výhru věnuje elektronický zámek Pealock 2. Vše jako obvykle proběhne v uvolněném neformálním duchu.

Místo a čas konání #mobileDrink 18

KDY: ve čtvrtek 20. dubna od 17:30 hod.

KDE: Brno (místo potvrdíme registrovaným členům)

Přihlašování je spuštěno. Kapacita mobileDrinku je i tentokrát omezená a pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro ostré přihlášení na #mobileDrink 18 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze