Předsériový Cybertruck nafocen uvnitř. I s překvapením

3
Předsériový Cybertruck nafocen uvnitř. I s překvapením
Fotografie: Tesla Motors
  • O interiéru budoucího Cybertrucku toho zatím moc nevíme
  • Unikly jeho první fotografie a přinesly pohled na velké změny
  • Vejde se do něj o jednoho cestujícího méně

Známý youtuber a fanoušek Tesly Sawyer Merritt zveřejnil na Twitteru první obrázky, jak vypadá Cybetruck zevnitř. Ty byly letmo zachyceny skrz otevřené dveře a nejsou příliš kvalitní, přesto ale přinášejí řadu zajímavých zjištění. Především že se podle všeho stále intenzivně testuje a interiér sice vypadá, že už dostal definitivní křivky, avšak zatím stále nese neklamné stopy nedokončenosti. Zdá se tedy, že k sériové výrobě ještě stále nějaký ten čas zbývá. Dále je zřetelně vidět, že interiér už není šestimístný, jak naznačoval render zveřejněný v době prvního představení. Místo prostředního sedadla totiž zabrala středová konzola. Salón si sice zachoval cyberpunkový styl, ovšem v řadě detailů musel slevit.


Další podstatnou změnou je kaplička před řidičem, která na původním obrázku také chyběla. Cybertruck si tedy zjevně vypůjčí řešení se dvěma displeji od Modelů S a X. To bohužel platí i o půleném volantu yoke nahrazujícím i páčky pod volantem. Můžeme jen doufat, že nastavení hardwaru, konkrétně strmosti řízení, půjde tomuto kontroverznímu řešení více vstříc než u dvou zmíněných starších Tesel. Ze sedadel ani výplní dveří toho bohužel vidět moc není, ale i zde lze očekávat ústupky od nekompromisní hranatosti původního návrhu. Zajímavým detailem je i malé boční okénko před A-sloupkem. O něm už sice víme, ale až nyní vidíme skutečný tvar zmíněného sloupku.

Uvidíme, zda se skutečně jedná o definitivní podobu, ale vzhledem k tomu, že by se Cybertruck měl napřesrok po mnoha zpožděních už skutečně definitivně představit, už by byl nejvyšší čas.

Diskuze ke článku
Marek M.
Marek M.
"...interiér sice vypadá, že už dostal definitivní křivky, avšak zatím stále nese neklamné stopy nedokončenosti."

Obávám se, že stejné stopy nedokončenosti ten interiér bude nést i při uvedení na trh, v sériovém voze. Stačí se podívat na článek a fotky u Tesly S, nedávno tady na fdrive.
Radek Landa
Radek Landa
Už se na něj těším, nebude jich v Čr moc, málokdo objednal ihned po uvedení jako my..super, že nebude jako 3 a Y a bude mit displeje pred ridicem..
Jan Slezak
Jan Slezak
Ďaľší dizajnersky hnus so znackou Tesla. Som zvedavy dokedy sa ľudia nechaju namotavat...! Musk je fantasta a uz davno mal byt na Marse!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze