Předjede Tesla Cybertruck Porsche 911? I s dalším Porsche na vleku!

Podívejte se na video
Předjede Tesla Cybertruck Porsche 911? I s dalším Porsche na vleku!
Fotografie: Tesla Motors
  • Vraťme se k jednomu vtípku, který se Elonu Muskovi povedl při představení Cybertrucku
  • Tesla Cybertruck se postavila proti sériovému Porsche 911 ve sprintu
  • Jak to celé dopadlo, uvidíte ve vloženém videu

O elektrickém pick-upu Tesla Cybertruck jsme toho od oficiálního představení psali docela dost, přinesli jsme i pohled ze zákulisí akce a ve Future Castu o Cybertrucku podiskutovali. Norton Slovák, který stojí za projektem CybertruckIn.EU, ve Future Castu zmínil i dojmy z Tesla Cybertruck Delivery Eventu, kde byl osobně. Ještě se ale vraťme k jednomu vtípku Elona Muska, kterým pobavil publikum na akci.

Elon Musk totiž uvedl drag race Tesly Cybertruck a Porsche 911 slovy, že koupili sériové Porsche 911 z roku 2023, se kterým nic nedělali, a postavili ho proti Cybertrucku. A následovalo video se soubojem na dráze, které můžete vidět níže. V tom je nejprve záběr na přední části Tesly Cybertruck a zeleného Porsche 911, jak najíždí na start. Poté jej vystřídá záběr z blatníku Porsche na Cybertruck, který je před ním. Jak se vozy blíží k cíli, je zde záběr zepředu, kde již oko pozorného diváka může vidět, že něco není v pořádku.

Nakonec přichází záběr na cílovou čáru, které nejprve protne Tesla Cybertruck, jako druhé zelené Porsche 911 na jeho vleku a až jako třetí Porsche 911, které jede po vlastní ose. Ano, není to žádný supersport a nejspíše se jedná o základní verzi Porsche 911. Ale přece jen jde o legendární sporťák, který je obecně považován za jakýsi symbol sportovního vozu. Takže je to rozhodně zdařilý vtípek a věříme, že pobavil nejen fanoušky Tesly, ale i majitele Porsche 911. Nebo to vidíte jinak? Rádi si přečteme vaše názory v komentářích.

Technické parametry Tesla Cybertruck Cyberbeast

Kompletní specifikace
Konstrukcedodávka, 5 683 × ? × 1 791 mm, 3 104 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon630 kW, 857 koní
Baterie123 kWh
Nabíjenírychlonabíjení: 250 kW, palubní: 11 kW,
Spotřeba?, dojezd: 515 km
Cena od2 236 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze