Tesla Cybertruck z projektu Cybertruck In EU už je na cestě do ČR

Tesla Cybertruck z projektu Cybertruck In EU už je na cestě do ČR
Fotografie: Cybertruck in EU
  • Tesla Cybertruck z projektu Cybertruck in EU už čeká na nalodění
  • Jde o první Cybertruck registrovaný na EU Tesla účtu
  • Těšíme se, až vám budeme moci přinést první jízdní dojmy

O projektu Cybertruck in EU, jehož cílem je dostat elektrický pick-up Tesla Cybertruck do Česka, průběžně informujeme. Jelikož objednávek je velké množství a výroba ještě nemá plnou kapacitu, nebylo jednoduché získat vůz, ale podařilo se. A dobrou zprávou je, že už jej část týmu Cybertruck in EU vyzvedla a míří s ním do Česka. Zatím je na americkém kontinentu, ale míří k přístavu.

Zajímavostí je, že šlo o první Cybertruck, který byl registrovaný na EU účtu. V rámci regionu je možné přidat řidiče, jehož účet Tesla je registrovaný ve stejném regionu jako vozidlo. Nefunguje to ale napříč regiony, takže vůz registrovaný na účet v regionu US není možné přiřadit řidiči registrovanému v EU. V případě Cybertruck in EU se to ale podařilo a tato funkce v Česku tedy bude fungovat.


Nyní je tento Cybertruck již u cíle cesty po USA a bude čekat na nalodění, aby se přeplavil do Evropy. Takže si brzo tento originální elektromobil budeme moci osahat a přineseme vám první jízdní dojmy s tímto nerezovým kolosem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze