Pořiďte si elektrokoloběžku levněji

Pořiďte si elektrokoloběžku levněji
Fotografie: Unicooltech

Vánoce právě skončily a začíná nový rok 2024, a s ním i období, na které se těší mnoho zákazníků - povánoční výprodej. Tento výprodej nabízejí nejen příležitost zakoupit kvalitní produkty za peníze, které jste dostali od Ježíška, ale také výrazně ušetřit. Například elektrické koloběžky v e-shopu Unicooltech.cz můžete nyní získat s obrovskými slevami.

Pokud jste uvažovali o přechodu na ekologický a efektivní způsob dopravy, není lepší čas než nyní. Zde jsou tipy, jak využít povánoční výprodej elektrokoloběžek a najít ten pravý model pro vás.

Povánoční výprodej na Unicooltech.cz

Autorizovaný dovozce elektrokoloběžek a elektromotorek Unicooltech.czcz nabízí v těchto dnech obrovské slevy na veškerý sortiment, díky kterým můžete při nákupu nové elektrokoloběžky ušetřit až 30%. A to zdaleka není vše. U zboží zakoupeného během povánočního výprodeje získáte zdarma také prodlouženou záruku o 6 měsíců. Jelikož je Unicooltech autorizovaným dovozcem pro většinu značek elektrokoloběžek a elektromotorek, získáte koupí produktu také nárok na doživotní výhodný servis pomocí originálních náhradních dílů.

Jak vybrat nejlepší elektrokoloběžku v povánočním výprodeji

Před nákupem důkladně prozkoumejte dostupné modely elektrokoloběžek. Porovnávejte nejen ceny, ale i technické specifikace a funkce. Zjistěte, jaký dojezd nabízejí, jak dlouho trvá dobíjení baterie, a zda mají speciální funkce, jako například různé jízdní módy nebo odpružení. Unicooltech nabízí kromě možnosti prohlédnout si vybraný produkt detailně v showroomu v Boskovicích i možnost pořádně elektrokoloběžku vyzkoušet v jejich testovacím centru tamtéž. Pokud by to pro vás bylo do tohoto krásného moravského města příliš daleko, nabízí Unicooltech i online videokonzultace, během kterých vám zkušený odborník předvede všechny detaily vybraného produktu. Cenné informace o spolehlivosti a výkonu elektrokoloběžky poskytne i zpětná vazba od uživatelů, kteří již daný model vlastní.

Elektrokoloběžka Bluetran Lighting nabízí skvělý poměr výkonu a ceny

Jednu z nejlepších koloběžek, na kterou můžete v povánočním výprodeji narazit, je Bluetran Lighting, bestseller roku 2023. Jedná se o model od značky MiniMotors, která je známá svou kvalitou a výkonem. Tato koloběžka nabízí nekompromisní rychlost až 90 km/h, obrovský dojezd až 150 km na jediné nabití, odolná kola a bezpečné hydraulické brzdy s ABS. Je to ideální volba pro všechny, kteří hledají adrenalin a zábavu na každém terénu. Model Bluetran Lighting je vybaven duálním motorem s výkonem 5040 W, který zajišťuje rychlou akceleraci a plynulou jízdu. Přísun energie zajišťuje baterie 72 V 35 Ah 2520 Wh, která je více než dostatečná pro dlouhé cesty bez nutnosti dobíjení. Koloběžka má také vzduchové odpružení vpředu i vzadu, které tlumí nárazy a zajistí vám dokonalý komfort během jízdy. Řídítka jsou plně nastavitelná podle výšky jezdce a mají integrovaný displej s ovládáním. Bluetran Lighting disponuje také LED podsvícením s možností měnit barvy podle nálady, díky terénu tato koloběžka vypadá opravdu cool. Díky povánočnímu výprodeji navíc při její koupi ušetříte spoustu peněz.

Povánoční výprodej samozřejmě nezahrnuje pouze samotné elektrokoloběžky nebo elektrické motorky. S velkými slevami až 30 % a se zárukou prodlouženou o 6 měsíců můžete pořídit veškeré vybavení a doplňky, takže budete moci okamžitě vyrazit na cestu, pokud to zimní počasí dovolí.

Nepropásněte šanci na slevu až 30 %

Povánoční výprodeje elektrokoloběžek jsou nejen skvělou příležitostí pro úsporu peněz, ale také ideálním časem pro přechod na udržitelnější a moderní způsob dopravy. Získání elektrokoloběžky za výhodnou cenu může být skvělým způsobem, jak zahájit nový rok 2024 s inovativním a udržitelným přístupem k pohybu ve městě. Je však důležité jednat rychle, protože povánoční výprodej je časově omezen a ty nejzajímavější nabídky mohou být pryč rychleji, než byste stihli říct „elektrická koloběžka“.