Podívejte se s předstihem, jak nejspíš bude vypadat Audi e-tron v celé své kráse

1
Podívejte se s předstihem, jak nejspíš bude vypadat Audi e-tron v celé své kráse
  • Krycí fólie byla odstraněna pouze virtuálně
  • Oficiální premiéra proběhne 17. září v San Franciscu

Audi se svým e-tronem rádo chlubí, pouze však se zahalující barevnou fólií. Oficiální fotografie prozradí hodně, na konečný vzhled si však budeme muset počkat. Naštěstí se ale pánové z Automedia rozhodli investovat svůj čas a odstranili fólii alespoň virtuálně. Konečně se můžete na e-tron podívat bez rušivých elementů, zároveň se však na vzhled nemůžete úplně spolehnout. Rozhodně ale půjde o stylové SUV, které díkybohu nebude všude křičet, že jezdí na baterie.

Audi e-tron

Finální vzhled se může lišit také podle výbavy, mluvím konkrétně o černém oplastování, které často bývá součástí paketu do terénu. Na Audi e-tron se mimořádně těšíme, nabídne totiž 95kWh baterii a dojezd více než 400 kilometrů. Navíc vás neochudí o velice slušné dynamické vlastnosti. Za vše mluví výkon 500 koní a zrychlení na 100 km/h během 4,5 vteřiny.

O zlomový model jde i na úrovni technologií. Jedná se například o první sériový vůz nabízející kamery místo zpětných zrcátek. Audi bude umět také naplno využít energii z rekuperace. Na další detaily si však musíme počkat do oficiální premiéry 17. září v San Franciscu.

Diskuze ke článku
Pifpaf
Trochu Kia, trochu Hyundai, trochu Škoda, trochu VW........

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze