Nissan oznámil cenu modelu Leaf pro rok 2016

  • Nissan Leaf s dojezdem 250 kilometrů vyjde na bezmála 900 tisíc korun
  • Větší 30kWh baterii můžete objednat pouze v rámci výbav Acenta a Tekna

Pozici nejprodávanějšího elektromobilu na světě s celkovým počtem prodaných vozů dosahujícím číslovky 200 tisíc drží Nissan Leaf. V září na frankfurtském autosalonu si svou premiéru odbyla nová modernizovaná verze. Ta nabízí 30kWh baterii, která zajistí dojezd až 250 kilometrů na jedno nabití.

Model Nissan Leaf bude dostupný ve třech výbavových stupních: Visia, Acenta a Tekna, přičemž 30kWh baterii půjde objednat pouze v rámci posledních dvou jmenovaných. Ve standardní nabídce je inteligentní klíč, automatická klimatizace, vyhřívání předních a zadních sedadel, vyhřívaný volant, palubní počítač, USB a Bluetooth, dále asistent rozjezdu do kopce nebo elektricky ovládaná přední a zadní okna.

Nissan Leaf

Výbava Acenta přidává tempomat s omezovačem rychlosti, dešťový senzor, elektricky sklopná zrcátka a navigační systém NissanConnect EV se 7palcovým dotykovým displejem a parkovací kamerou.

Nejvyšší výbava Tekna přidá navrch LED přední světlomety, reproduktory BOSE, kožená sedadla a tónovaná skla.

Ceny Nissanu Leaf pro rok 2016 startují na částce 730 tisíc Kč. Výbava Acenta vás vyjde na 858 tisíc a nejvyšší výbava Tekna vám zůstatek na účtu sníží o 925 tisíc.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze