Majitel benzinového Dodge Ram zablokoval nabíjecí stanici. Vysmál se úplně všem

7
Majitel benzinového Dodge Ram zablokoval nabíjecí stanici. Vysmál se úplně všem
Fotografie: insideevs.com
  • Do výfuku si majitel zastrčil nabíjecí port
  • Pobouřil tím mnoho příznivců elektromobility

Majitelé elektromobilů to nemají mnohdy jednoduché a často se stává, že už jen samotné nabíjení na cestách je kvůli přeplněným nabíjecím stanicím problém. Před pár dny se ale na internet dostala fotka, na níž je zachycen zlomyslný majitel amerického pickupu Dodge Ram. O zprávě informuje insideevs.com a už jen z úvodní fotografie je jasné, o co vlastně jde. Majitel velkoobjemového amerického spalovacího vozu cíleně zablokoval nabíjecí stanici Supercharger, která patří značce Tesla.


Tím to však neskončilo, majitel Dodge vzal nabíjecí port a zasunul jej do koncovky výfuku. Tím nadzvedl ze židle mnoho milovníků elektromobilů, čemuž pomohl i nápis na víku nákladního prostoru. Tam je totiž uvedeno, že se dotyčný vůz „identifikuje jako Toyota Prius“. Už to hovoří o amatérismu a nízké inteligenci tohoto člověka, jelikož jak většina z nás ví, Prius není elektromobilem, ale pouze hybridem nebo plug-in hybridem, ale ani jako PHEV rozhodně nemůže nabíjet na Superchargeru Tesly.

Chápeme, že ne každý je fanoušek elektromobility a hlavně zarytí milovníci spalovacích motorů jim ještě nějakou dobu nepřijdou na chuť. Jenže nejen v ČR je často nedostatek nabíjecích míst, což často nepřidává na klidu těm, kteří si chtějí dobít svůj elektromobil se zbývajícím dojezdem sotva pár kilometrů.

Diskuze ke článku
Jakub Dobruský
Jakub Dobruský
Ten řídič je frajer
Ivan Hoe
Ivan Hoe
Jj, amatérismus a nízká inteligence - průměrně inteligentní řidič by se místo pláče na sociálních sítích zasmál vtipu, zaparkoval by vedle nebo by zacouval k RAMu a nabil by si protože kabel podle obrázku dosáhne na dvě strany a nabíjení není zablokováno (pokud to měl být nehezký úmysl 🤔). Inu inteligence nechodí vždy ruku v ruce s penězy 😁 Každopádně vtipálek s ropákem musí být asi blondýna podle kola na obrubníku. Prudká inteligence na obou stranách 🙂, vlastně na třech, když je o takové "stěžejní" události nutné psát článek ve všech médiích o EV 😋
Karel Červenka
Karel Červenka
Prius nikdy nebyl plugin? Aha....
Viliam Kokavec
Viliam Kokavec
Máte také dokumentováno jak dlouho tam stálo auto, než si majitel pořídil fotku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze