Kdo vyhrál Wallbox Pulsar Pro?

Vyhodnocení soutěže
Kdo vyhrál Wallbox Pulsar Pro?
Fotografie: Robin Novotný, fDrive.cz
  • O Wallbox Pulsar Pro se soutěžilo v předminulém díle Future Castu
  • Cenu věnovala společnost Chytre-nabijeni.cz
  • Hlavní výherce je jen jeden, ale v této soutěži vyhrává každý účastník

V předminulém díle Future Castu #102 jsme vyhlásili soutěž o Wallbox Pulsar Pro od Chytre-nabijeni.cz . V posledním Future Castu #103 jsme soutěž vyhodnotili a vyhlásili vítěze. Kdo byl tím šťastným?

Začněme tím, že správně odpovědět bylo tentokrát docela jednoduché. Dotaz totiž zněl: Jak se jmenuje dohledový systém, který Wallbox nabízí ke svým stanicím zdarma? Na výběr byly tři možnosti:

  • myWallbox
  • yourWallbox
  • adopt.energy

A která odpověď byla správná? Tento dohledový systém se jmenuje myWallbox a zahrnuje nejen mobilní aplikaci, ale i webový portál. V podstatě se stačilo podívat na web Chytre-nabijeni.cz a rozkliknout si detail některého wallboxu značky Wallbox, kde to je napsané.

Otestovali jsme nový Wallbox Pulsar Pro

Druhou možností pak byl náš test zařízení Wallbox Pulsar Pro. Byl jak v podobě článku, tak i formou videotestu, který naleznete nad tímto odstavcem. Možností zjistit správnou odpověď tedy bylo hned několik.

Losovali jsme samozřejmě ze správných odpovědí a tentokrát se štěstí usmálo na Václava P., který tím získal Wallbox Pulsar Pro zdarma, včetně prohlídky místa montáže. Skvělou zprávou pro ostatní ale je, že v této soutěži vyhrál každý, kdo se zúčastnil, protože všichni soutěžící získají alespoň voucher na slevu 900 Kč na jakýkoliv wallbox od Chytre-nabijeni.cz. Pokud jste se tedy zúčastnili, očekávejte v nejbližších dnech e-mail s voucherem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze