Infotainment HarmonyOS od Huawei umožňuje praktické zrcadlení obrazovky notebooku

1
Infotainment HarmonyOS od Huawei umožňuje praktické zrcadlení obrazovky notebooku
Fotografie: Huawei
  • Funkce je dostupná v rámci nové beta verze HarmonyOS 3
  • Nechybí ani speciální režim pro mytí auta

Zatímco na našem trhu jsme zvyklí na Android Auto či Apple CarPlay, jakožto formu „prodloužené ruky“ smartphonu během používání vozidla, uživatelé v Číně si mohou užít také výhod HarmonyOS. Nejnovější beta verze infotainmentu HarmonyOS, za nímž stojí společnost Huawei (dodejme, že HarmonyOS používá například také v chytrých telefonech, tabletech, ale klidně i chytrých spotřebičích), přináší širokou paletu funkcí.

Majitelé elektrického a nám zapovězeného SUV AITO M7 (značka AITO spadá rovněž pod Huawei), kteří se dostali do uzavřeného okruhu beta testerů, si tak mohou vyzkoušet funkci Super Desktop. Pomocí ní je možné zrcadlit obsah z notebooku, ale třeba i telefonu na velkou obrazovku infotainmentu. Mezi novinky beta verze HarmonyOS 3 však přibyl také vylepšený parkovací asistent, upozornění posádky na nutnost vyčistit vzduch uvnitř vozidla, ale třeba i speciální režim pro mytí auta, jak se uvádí na huaweicentral.com.

Diskuze ke článku
Josephus !
Josephus !
Ještě by bylo fajn, kdyby to fungovalo bez potřeby rozsvíceného displeje zdrojového zařízení. V současné podobě jsem nenašel ani jedno praktické využití pro uživatele.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze