Forum Elektromobilita 2019 se koná už příští týden. Co vše bude k vidění?

Forum Elektromobilita 2019 se koná už příští týden. Co vše bude k vidění?
  • Program je strukturován do tří hlavních částí: konference, výstava a workshop
  • Vystupovat bude například Luboš Vlček ze Škody Auto, Martin Záklasník z E.ONu či Pavel Cyrani ze společnosti ČEZ
  • Forum se i letos koná ve Foru Karlín

Prodeje elektromobilů rostou a ačkoli se to nemusí zamlouvat všem, tak elektrická auta už se stala běžnou součástí silničního provozu. Co ale můžeme reálně očekávat v následujících letech? Jaká vozidla, jaké technologie a jaké trendy? Jak se rozvíjí veřejná nabíjecí infrastruktura a městská emobilita? Co může znamenat rozvoj elektromobility pro energetiku? Nejen na tyto otázky vám pomůže najít odpověď Forum Elektromobilita 2019, které proběhne 17. až 18. října 2019 ve Foru Karlín.

Program Fora Elektromobilita 2019 je strukturován do tří hlavních částí: konference, výstava a workshop. Obsah čtyř bloků konference zaměřených na klíčovou agendu je připraven tak, aby posluchačům vytvořil ucelený obraz dané problematiky. Výstava umožní účastníkům seznámit se vybranými elektromobily, dobíjecími stanicemi a dalšími produkty a službami pro elektromobilitu. V úvodu konference představí vize rozvoje elektromobility v České republice ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček. Z domácí špičky v Karlíně dále vystoupí Pavel Cyrani (ČEZ), Luboš Vlček (Škoda Auto), Vladimír Janypka (ABB), Martin Záklasník (E.ON), Pavel Elis (Pražská energetika), Pavel Tomášek (Hyundai) a mnoho dalších představitelů významných hráčů trhu. Své názory na vývoj elektromobility v městech představí zástupci Prahy i dalších velkých měst.

Ze světových řečníků se konference zúčastní například Mubarak Moosa (Frost & Sullivan), Lutske Lindeman (City of Rotterdam), Amadeus Regerbis (EnBW), Philipp Janzen (Hubject GmbH), Alexander Lewis-Jones (Delta Energy and Environment) nebo Bruno Ahrens (Robert Bosch GmbH). Druhý den pokračuje Forum workshopem na téma „Elektrifikace firemních fleetů,“ který je veden zkušenými lektory z oblasti elektromobility.

Forum je primárně určeno pro provozovatele velkých i malých fleetů, veřejnou správu, dodavatele vozidel a technologií, leasingové společnosti a banky a pro všechny, které zajímá boom elektromobility. Více informací najdete na oficiálních stránkách.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze