E.ON dnes v Troubsku spustil novou nabíjecí stanici

10
E.ON dnes v Troubsku spustil novou nabíjecí stanici
  • K dispozici je standard CCS Combo i CHAdeMO o maximálním výkonu 50 kW
  • Mennekes zde nechybí a nabízí maximální výkon 43 kW

Společnost E.ON dnes spustila novou nabíjecí stanici, kterou najdete v Troubsku. Už nyní se na nabíjecí stanici můžete podívat v naší mapě nabíjecích stanic. Jedná se o klasický stojan, který E.ON využívá. K dispozici je tedy standard CCS Combo i CHAdeMO o maximálním výkonu 50 kW. Mennekes pak nabízí výkon až 43 kW. Pro nabíjení potřebujete nabíjecí kartu E.ON, případně můžete využít aplikaci v chytrém telefonu.

Jak nabíjet elektromobil u rychlonabíjecí stanice E.ON?

Diskuze ke článku
Jiří Velíšek
Jiří Velíšek
V Troubsku? To je mi ale náhodička, že zrovna v Troubsku. Proč nestaví tam, kde nic není, ale staví tam, kde už někdo je? Že by chtěli "ničit konkurenci"? Třeba tak, jako VW ničí Teslu? :) V Troubsku to má mnohem menší smysl, než třeba na D3 nebo D4, v okrese J. Hradec nebo Č. Krumlov, kde není vůbec nic. Je to ostuda, že EON neplánuje s ohledem na zákazníka, ale spíš s ohledem na sebe. Navíc do Ostrovačic, kde se také nacpali vedle ČEZu, už to není nijak daleko.
Ddd
S EON nabíječkou se stejně cesta plánovat nedá. Jeden upachtěnej stojan, u kterého když visí jedno auto na CHAdeMO, tak na CCS už na vedlejším stání už nenabíjí. Cena s čipem obdobná, jako Supercharger, jen nižší výkon, méně stojanů a vopruz s čipem nebo aplikací. Bez čipu cena nesmysl, i když na zabijáky elektromobilů z IONITY to ještě nemá. Ty to vzali diesel plus 30 procent navrch, ať se kouří z výfuku.
Mariuss
Jezdim kolem kazdy den a nabijecka je ve 100% pripadu (kolem pul devate rano) blokovana fosily.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze