Elon Musk potvrdil výrobu Tesly Roadster v roce 2025, objednat ji lze už i v ČR

2
Elon Musk potvrdil výrobu Tesly Roadster v roce 2025, objednat ji lze už i v ČR
Fotografie: Tesla
  • Musk během akce, na níž oznamoval finanční výsledky Tesly za druhé čtvrtletí letošního roku, zopakoval, že výroba Roadsteru započne už příští rok
  • Teslu Roadster lze předobjednat už i v ČR, stačí složit 1 141 000 Kč

Jak upozornil electrek.com, Elon Musk během akce, na níž oznamoval finanční výsledky Tesly za druhé čtvrtletí letošního roku, zopakoval (stejně jako letos v březnu), že příští generace Tesly Roadster se začne vyrábět v roce 2025, dodejme přitom, že prototyp byl představen už před 7 lety (náš dobový článek najdete zde) a vyrábět se měl podle původních slibů Muska už čtyři roky.

Pokud jde o Roadster, dokončili jsme většinu inženýrských prací. A myslím, že na něm chceme ještě provést nějaká vylepšení, ale očekáváme, že příští rok zahájíme jeho výrobu. Bude to něco výjimečného,“ zaznělo přímo na akci, kde se oznamovaly finanční výsledky Tesly za druhé čtvrtletí letošního roku, z úst Elona Muska.

Není to však jediná novinka ohledně Roadsteru, která stojí za zmínku. Ta další se totiž týká českého trhu, kde je už nyní možné Roadster rezervovat, viz konfigurátor Tesly. Stačí tak nyní složit vratnou zálohu 100 000 Kč a do 10 dnů 1 041 000 Kč, abyste mohli patřit mezi ty, kteří mohou říci „čekám na svůj Roadster“.

Diskuze ke článku
Jaroslav Reznik
Jaroslav Reznik
Roadster už šlo v Česku předobjednat i nějakou dobu zpět, cca před rokem, pak to zase zrušili.
David Sak
David Sak
Asi jsem mene chapavej, ale opravdu nekdo slozi zalohu na neco, co nevidel a nevi, kolik to bude stat? Co kdyz to bude stat 2nasobek meho predpokladu a vysledny produkt bude mit neco, co me zasadne odrazuje?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze