Služby Chytré auto využívají z 81 % muži, polovinu uživatelů tvoří Pražané

1
Služby Chytré auto využívají z 81 % muži, polovinu uživatelů tvoří Pražané
  • Nejvíce se jezdí mezi 15. a 16. hodinou
  • Díky Chytrému autu lidé získávají pocit, že je jejich auto více v bezpečí
  • Zvýhodněná cena činí 1 449 Kč se smlouvou na dva roky

Chytré auto nemusí být nutně jenom nové, ale také pár let staré. A to díky T-Mobilu, který ve spolupráci s kanadskou společností Mojio přinesl na trh Chytré auto, jehož test si u nás můžete přečíst. Dnes pro vás máme pár statistických čísel.

81 procent všech uživatelů tohoto chytrého řešení používají muži ve věku přes 40 let. Průměrné stáří auta, které službu využívá, je šest let a osm měsíců. Nejvíce frekventovaný čas, kdy jsou auta v pohybu. je mezi 15. a 16. hodinou. Průměrná doba jízdy je 42 minut. Nejvíce uživatelů je ve velkých městech, v Praze hned 50 procent.

„Nezahálíme a intenzivně pracujeme na dalším vývoji, bezpečnost a komfort uživatelů je naší prioritou. Zákazníky v budoucnosti čekají zajímavá vylepšení, aplikace Motion dozná změn na přelomu února/března. Už nyní ale máme novinky: existují další dvě aplikace – eParkomat, která pomůže s parkováním, a IFTTT propojující Chytré auto s chytrou domácností,“ vysvětluje Otakar Mráz, manažer kategorie a produktů T-Mobile, který projekt Chytrých aut v T-Mobile od samého začátku vedl.

Zákazníci nejvíce uvádějí, že díky této službě mají své auto více v bezpečí. Dokonce jsou známe i takové případy, kdy majitel vozidla doložil policii, že přestupek nemohl spáchat on, protože v danou dobu byl na druhé straně republiky.

Do 31.3. 2017 si můžete službu zakoupit za zvýhodněných podmínek. Se smlouvou na dva roky vás Chytré auto vyjde na 1 449 Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Mico
Kam až může lidstvo klesnou kvůli chytrým telefonům? Už čekám jen na aplikaci co vám bude říkat, kdy máte jít na záchod.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze