CAR4WAY upravuje ceny. Za menší modely si připlatíme o deset korun více

CAR4WAY upravuje ceny. Za menší modely si připlatíme o deset korun více
  • Zvýšení se dotklo hodinového pronájmu u modelů Škoda Citigo, Fabia Combi a Rapid
  • Cena za každý ujetý kilometr u těchto modelů činí 4,90 Kč

S novým rokem přicházejí nejen různá předsevzetí, ale také změny. Pár takových potkalo i carsharing CAR4WAY. Ale nebojte se, nejde o změny, které by se nedaly akceptovat. Největší změnou je fakt, že u modelů Škoda Citigo, Fabia Combi a Rapid došlo k desetikorunovému navýšení hodinové sazby. Drobná úprava hodinových sazeb u těchto vozidel se však nedotkla zvýhodněných balíčků a kilometrů.

CAR4WAY carsharing

Za hodinu využívání Fabie Combi a Rapidu zaplatíte 69 korun. Další poplatky poté platíte za projeté pohonné hmoty, respektive sazbu za každý ujetý kilometr, která u obou zmíněných modelů činí 4,90 Kč. Hodinový pronájem Škody Citigo stojí o deset korun méně, tedy 59 Kč. Potěší že všech 15 elektrických Golfů můžete vracet i na Praze 3 a 7. Parkování platí na všech modrých a fialových zónách, což značně ulehčuje život.

Mapa Prahy

Carsharing CAR4WAY je členem skupiny Louda Auto. Využít jeho služeb můžete nejenom v Praze, ale také například v Pardubicích. V nabídce je hned několik vozidel jako Škoda Citigo, Fabia a Octavia nebo elektrický Volkswagen Golf.

Zdroj: louda-auto.u.mailkit.eu

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze