Moderní design i jednoduchá změna balíčků. Co přináší nová aplikace CAR4WAY?

Moderní design i jednoduchá změna balíčků. Co přináší nová aplikace CAR4WAY?
Fotografie: CAR4WAY
  • Balíčky lze pohodlně měnit i v průběhu rezervace
  • K dispozici je nové zobrazení deseti nejbližších vozidel

Uživatelé populární carsharingové služby CAR4WAY si mohou užít vylepšenou aplikaci, která přináší několik zajímavých novinek a také modernizovaný vzhled.

K dispozici je například zobrazení nejbližších vozidel, kdy lze získat přehled o deseti nejbližších vozech v okolí. Jakmile se rozhodnete, který vůz byste rádi použili, můžete si před začátkem rezervace jednoduše vybrat balíček, jenž vám nejvíce vyhovuje. Balíčky lze navíc pohodlně měnit i v průběhu rezervace a samozřejmě lze využít i minutový tarif.

V průběhu rezervace pak máte v aplikaci přehled o tom, jak dlouho již vůz používáte a také o dalších podstatných informací. Pro snazší placení lze také snadno přidat/odebrat platební kartu, jak se uvádí na car4way.cz.

Pokud vlastníte smartphone s Androidem, je nutné si novou aplikaci stáhnout z Obchodu Play a přihlásit se do ní pomocí vašich přihlašovacích údajů (tedy e-mail a heslo). V případě iPhonů je postup jednodušší, neboť stačí aplikaci aktualizovat, případně pouze zapnout, máte-li aktivované automatické aktualizace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze