HoppyGo představuje novou verzi aplikace s lepší podporou pro elektromobily

HoppyGo představuje novou verzi aplikace s lepší podporou pro elektromobily
Fotografie: HoppyGo
  • P2P carsharing HoppyGo představil novou verzi své aplikace, která přináší lepší podporu pro majitele elektromobilů
  • Obsahuje vyúčtování spotřebované energie i stav nabití baterie vozidla
  • Společnost tak reaguje na stoupající poptávku po elektromobilech, které jsou na platformě stále žádanější

Aplikace HoppyGo, která slouží k pohodlnému pronajímání a půjčování vozidel, nově umožňuje zvolit při zadávání typu paliva elektřinu. Majitelé elektromobilů tak mohou jednoduše zaznamenat aktuální stav nabití baterie a po skončení zápůjčky snadno vyúčtovat spotřebu energie, stejně jako tomu bylo dosud u benzinových či naftových vozidel. Kromě stavu baterie mohou vyplnit i dobu nabíjení a dojezd vozidla.

Vycházíme vstříc majitelům elektromobilů, jejichž počet na platformě neustále roste, stejně jako stoupá samotná poptávka po elektromobilech. Oslovují nejen milovníky tiché jízdy, ale i zastánce bezemisních paliv a ty, kdo nechtějí řešit parkovací zóny. Pro řadu uživatelů je pak P2P carsharing oblíbený způsob, jak se s elektromobilem seznámit ještě před koupí,“ dodává Robin Švaříček, CEO HoppyGo.

Aktuálně má HoppyGo v portfoliu 35 elektrifikovaných vozů, včetně 29 aut s plně elektrickým pohonem. Kromě ostatních značek sdílí pronajímatelé HoppyGo kompletní produktovou řadu automobilky Tesla, která je na evropském trhu k dispozici, a nově se pyšní také SUV modelem Škoda Enyaq iV. Mezi další vyhledávané modely patří BMW i8, Renault ZOE, Citroen DS3 či Peugeot e-2008.

Platforma HoppyGo disponuje více než 2 500 vozy nejrůznějších kategorií. Široká nabídka HoppyGo zahrnuje standardní vozy, užitkové vozy, ale také supersporty, youngtimery, obytné dodávky a zároveň hybridní, plug-in hybridní i plně elektrická vozidla.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze