Adventní kalendář CAR4WAY je plný slev. Získat ji můžete i vy

Adventní kalendář CAR4WAY je plný slev. Získat ji můžete i vy
Fotografie: CAR4WAY
  • CAR4WAY má v nabídce hned několik výhodných balíčků na delší časové období
  • V případě využití carsharingu platíte za auto jen tehdy, pokud ho skutečně využíváte
  • Výhodou je, že pokaždé si můžete zapůjčit takové auto, které vám bude vyhovovat

V období blížících se svátků si pro vás CAR4WAY připravilo adventní kalendář, kde si každý den můžete otevřít nějakou tu slevu.

Adventní kalednář od CAR4WAY

Výhodou CAR4WAY je, že si každý den můžete půjčit, co zrovna potřebujete. Jednoduše řečeno, když potřebujete stěhovat, půjčíte si například Caddy Van, jiný den můžete sáhnout po Škodě Karoq a po městě můžete cestovat například Volkswagenem e-Golf.

Mezi výhody se řadí i to, že si auto můžete vyzvednout prakticky kdekoli v Praze, využívat jej a později ho zase někde na ulici vrátit. Nemusíte řešit parkování, pojištění a platíte jen za to, když auto využíváte. Co vše musíte pro využívání carsharingu udělat? Prakticky vám stačí mít chytrý telefon a vytvořit si účet. Budete potřebovat nějaké osobní doklady, jako je řidičský průkaz, občanský průkaz a platební karta. Aplikace je dostupná jak pro iOS, tak Android a je kompletně v češtině, takže se nemáte čeho bát.

Dost často se můžete potkat i s nějakou výhodnou nabídkou, ať už na spalovací nebo elektrický model. K dispozici jsou i různé zvýhodněné balíčky, jako je týdenní balíček či balíček na víkend. CAR4WAY je největší carsharing v České republice. Díky jeho početné flotile se vám nestane, že byste nemohli k autu dojít pěšky.