CAR4WAY naděluje v duchu Velikonoc. Rozšíří také flotilu

CAR4WAY naděluje v duchu Velikonoc. Rozšíří také flotilu
  • O Velikonocích stojí zápůjčka na 5 dnů stejně jako na dny 3
  • V nabídce vozů se objeví nové SUV značky Škoda

Aktualizováno 7. 5. 2019

Omlouváme se čtenářům i společnosti CAR4WAY, že jsme v původním znění článku z 16. dubna hovořili o přidání vozu Karoq do nabídky jako o hotové věci. Ve skutečnosti si lze uvedený vůz SUV zapůjčit až od dnešního dne. Původní znění bylo opraveno, aby dále neuvádělo čtenáře v omyl.

Původní informace z 16. 4. 2019

Carsharingová společnost CAR4WAY připravila pro nadcházející velikonoční svátky nabídku prodloužené zápůjčky svých vozů. Na Velikonoce prodlužuje balíček Víkend ze tří rovnou na pět dnů. To znamená, že si můžete auto půjčit už ve čtvrtek v 16 hodin a vrátit jej až v úterý v 10 hodin. Zaplatíte pouze tři dny, ale auto si budete užívat dnů pět. Tuto nabídku můžete využít již od 1 390 Kč včetně volného nájezdu 200 kilometrů.

CAR4WAY

Do flotily nabízených vozů přibyde také nové SUV Škoda Karoq. Těšit se na něj můžete zatím pouze v Praze, kde bude během měsíce v nabídce 29 kusů. Spadá do cenové kategorie Medium. Karoq si tak budete moci půjčit za stejnou cenu jako třeba Škodu Octavii. Všechny modely budou k dispozici s automatickou převodovkou DSG. Vybírat můžete také z nabídky elektromobilů, jako je například Volkswagen e-up! nebo Volkswagen e-Golf.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze