CAR4WAY opět mění ceníky. Nově vám účtuje využívání auta po minutách

5
CAR4WAY opět mění ceníky. Nově vám účtuje využívání auta po minutách
  • Upravený ceník přichází v platnost dnes
  • V případě nabíjení elektromobilu vám čas není účtován
  • Fabii si na 2 hodiny půjčíte už od 300 korun

Carsharing od společnosti CAR4WAY opět mění svůj ceník. Největší novinkou je účtování času po minutách. Čas se vám tedy začne počítat, jakmile si svojí kartou odemknete automobil, a přestane počítat ihned, jak ho kartou zamknete. Platíte tedy opravdu pouze za čas, kdy auto používáte.

Nové jsou také balíčky, a to jak balíček CAR4WAY, tak balíček Pro práci. Tak například balíček Víkend, kde máte zahrnuto i ujetí 200 kilometrů, vás vyjde v případě Škody Fabie na 1 390 Kč. Stejné auto si můžete půjčit i v balíčku Pro práci. Pracovní den od sedmé hodiny ranní do osmnácté hodiny večerní vyjde na 1 830 korun, a to bez omezení kilometrů. Na dvě hodiny a 50 kilometrů si Fabii půjčíte už od 300 korun.

Když si od CAR4WAY půjčíte elektromobil, tak v době nabíjení vám není účtován žádný poplatek. Naopak u spalovacích aut je vaší povinností zajistit, aby v nádrži bylo minimálně čtvrtina pohonných hmot.

CAR4WAY se tak opět snaží jít vstříc všem zákazníkům a udělat z carsharingu opět o něco více dostupnější službu. Nový ceník vstupuje v platnost už dnes.

Zdroj: car4way.cz

Diskuze ke článku
Dmitrij
Uctuji po minutach, ale 3x vic :)
Ludmila
Pro jízdu ve špičce při které se plížíte městem rychlostí sprintujícího šneka je to nepříjemné, ale když se potřebuji rychle přesunout a MHD/PID má bezva interva 30 a více minut a je to mimo špičku nemá to chybu. Obecně ale souhlasím, že to je mírně dražší.
Ovšem záleží na formě užívání - mně to vychází srovnatelně.
Robert
Me se nelibi, ze se vsechno uctuje po minutach. Co kdyz clovek chce zajit na nakup a necha auto v parkovisti? Zamkne auto kartou, aby neplatil za tu dobu stravenou v obchode prilis hodne, kdy v podstate auto jen nekam zaparkuje. Pak odejde nakupovat a za tu dobu nekdo si to auto vezme. Meli by mit moznost na rezervaci pro připady, kdy auto jen stoji a nezere palivo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze