CAR4WAY brzy nabídne komplexní mobilitu. Co přesně to znamená?

CAR4WAY brzy nabídne komplexní mobilitu. Co přesně to znamená?
  • CAR4WAY brzy rozšíří své služby o operativní leasing a autopůjčovnu
  • Společnost tak bude nabízet všechny služby, které se dají zahrnout do komplexní mobility
  • CAR4WAY spadá pod Louda Auto, díky čemuž není závislé na ostatních dealerech

Je libo auto na pár hodin, den, týden, nebo na několik let formou operativního leasingu? Všechny zmíněné možnosti vám brzy nabídne společnost CAR4WAY. Nově si tu budete moci auto i pronajmout na delší časové období, a to právě díky příchodu operativního leasingu do nabídky.

CAR4WAY

Doba se mění. Není tomu tak dávno, co jsme ještě používali telefony s klávesnicí, a dnes má prakticky každý z nás ve své kapse chytrý telefon s dotykovým displejem. Velké změny jsou vidět i v automobilovém průmyslu. Elektrifikaci se nevyhne prakticky žádná automobilka bez ohledu na to, zda se tímto směrem vydat chtěla, nebo ne.

A velké slovo v tom, jak se nyní dopravujeme, nebo spíše dopravovat budeme, mají také carsharingy. Vlastnit auto je dnes pro mnoho mladých lidí nejen drahá záležitost, ale také nepotřebná. Proč? Protože si automobil mohou půjčit a platit za něj jen tehdy, pokud ho skutečně využívají.

Například takový carsharing od společnosti CAR4WAY je velmi oblíbený, a to nejen v Praze – využívat ho můžete už i v Brně. Automobil z carsharingu se vám vyplatí většinou pouze na nějaký krátký čas, možná na nějaký ten den. Jenže mohou nastat situace, kdy potřebujete například nějaké větší auto, abyste si mohli svoje věci přestěhovat do nového bytu. I to vám CAR4WAY nabídne. Společnost už nebude pouze dobře známý carsharing, ale nabídne hned několik služeb, které dokážou pokrýt komplexní mobilitu.

Půjčit si auto na pár hodin můžete už nyní. Novinkou bude i půjčovna, kdy si půjde auto půjčit na delší časový úsek. A vybírat bude možné hned z několika modelů od Škody Fabia přes Škodu Octavia, Superb, Karoq a Kodiaq až po Volkswagen Transporter. Všechny automobily budou k dispozici prozatím jen v Praze. Automobil si budete vyzvedávat na určitém místě a tam ho budete také vracet. Nově si u CAR4WAY můžete automobil „pořídit“ na operativní leasing. Díky tomu, že CAR4WAY spadá pod dealerství Louda Auto, tak na svůj automobil nemusíte čekat dlouho. S velkou pravděpodobností bude na některém z mnoha showroomů, které Louda Auto zastřešuje.

Co vlastně operativní leasing znamená? Velmi jednoduše řečeno měsíčně platíte stanovenou částku a jezdíte. V ceně máte jak povinné, tak havarijní pojištění, ale také veškerý servis. Auto po celou dobu není vaše, ale máte ho pouze „pronajaté“ a používáte ho. Nejčastěji se operativní leasing sjednává na rok nebo dva. Cena závisí na modelu a také na počtu kilometrů, které máte v plánu za smluvené období najezdit.

Důkazem, že systém dopravování se mění, je i to, že různé automobilky mají své vlastní carsharingy, ať se jedná o Free2Move od koncernu PSA, nebo Volkswagen, který v Berlíně provozuje carsharing pod názvem We Share. A proč využívat služby zrovna CAR4WAY? Osobně se mi líbí pestrost modelů, které mají v nabídce, ať už se jedná o klasický carsharing, nebo operativní leasing. V případě carsharingu si tak můžete vždycky půjčit takový automobil, který zrovna potřebujete, a problém by neměl být ani výběr v případě operativního leasingu. Ačkoli hybridní auta o parkování na zónách v Praze přijdou, tak elektrický Volkswagen Golf, kterých má CAR4WAY ve flotile hned několik, tuto výhodu stále nabízí. Jestli neradi řešíte komplikované parkování v centru Prahy, tak právě Volkswagen e-Golf od CAR4WAY je skvělé řešení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze