Bugatti nestaví jen rychlá auta. Brzy přijde i luxusní jachta

Bugatti nestaví jen rychlá auta. Brzy přijde i luxusní jachta
  • Automobilka už má několik potenciálních zákazníků
  • Většina z nich má v garáži model Chiron, kterým se jachta inspiruje
  • Bugatti na jachtě spolupracuje s konstruktérem Palmerem Johnsonem

Jestliže jste fanoušci automobilů nebo alespoň sledujete na sociálních sítích například Cristiana Ronalda, pak jistě víte o automobilce Bugatti. Ta za sebou v poslední době nemá jenom modely Veyron nebo Chiron. Angažuje se totiž i v jiném segmentu dopravy.

Spojení legendární italské automobilky s konstruktérem Palmerem Johnsonem dá světu Bugatti Niniette 66. Jde o limitovanou edici luxusní jachty inspirované modelem Chiron, který vyjde na 2,6 milionů dolarů, tedy okolo 56 milionů korun. Jeho výkon je 1 500 koní.

Podle fotografii se na jachtě může budoucí majitel těšit na vířivku, krb a samozřejmě ten největší luxus. Vše je obrandováno logem Bugatti a podobně luxusní bude jistě i cena. Kolik přesně si za svojí jachtu automobilka řekne nevíme. Málo to ovšem nebude.

Bugatti na tomto projektu spolupracuje s Palmerem Johnsonem od roku 2015. Bugatti uvedlo, že potenciální kupci vyjádřili zájem hned poté, co viděli první skici. Nejvíce zákazníků, kteří nad luxusní jachtou přemýšlejí, prý mají ve své garáži právě Chiron.

Zdroj: businessinsider.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze