BMW ukázalo další vychytávku řady 5

BMW ukázalo další vychytávku řady 5
  • Vzhled by měl být podobný řadě 7
  • Novinky se týkají mobilní aplikace

Vzhled nového BMW řady 5 by neměl být tak velkým překvapením. Stejně jako u velkého rivala s trojcípou hvězdou ve znaku z ze Stuttgartu, tak i BMW by mělo design z velké části přebírat od vlajkové lodi. Vzhled podobný řadě 7 se nám samotným potvrdil při setkání s testovací mulou v Mnichově, cestou na pařížský autosalon.

BMW řady 5

Co ale jisté není, jsou použité technologie. Mercedes-Benz třídy E je jedno z technologicky nejpokročilejších aut na světě, což dokládá automatickým parkováním bez přítomnosti řidiče a mnoha dalšími speciálními funkcemi. Modrá vrtule samozřejmě nechce zůstat pozadu a kuje pikle, jak Mercedes předehnat. Bohužel, co se týče informací je velmi skoupá a jen tu a tam nás rozveselí nějakou další informací.

BMW Connected

Mimo vyspělé autonomní asistenty, 3D head-up displej a další technologie by měla nová generace s interním názvem G30 přinést i nové prvky v aplikaci BMW Connect. Aplikace propojená s vozidlem již dnes umí ukázat dojezd, vypnout světla nebo uzamknout celý vůz. Novinkou by však mělo být přenesení obrazu ze všech kamer monitorujících prostor kolem vozu. Na svém chytrém telefonu tak bude možné uvidět takzvaný „bird view“, 360° obraz pro dokonalý přehled všeho, co se děje a neděje kolem vašeho bavorského miláčka.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze