BMW řady 5 láká na novou integrovanou herní platformou. Cílí i na občasné hráče

BMW řady 5 láká na novou integrovanou herní platformou. Cílí i na občasné hráče
Fotografie: BMW
  • Hrát je možné samostatně i se všemi cestujícími ve vozidle
  • Jako ovladač poslouží smartphone

BMW Group spolupracující s herní platformou AirConsole přináší v novém BMW řady 5 výběr her integrovaných přímo do automobilu. Při stání vozu mohou řidič a spolujezdci hrát tzv. casual hry (jednoduché hry určené i pro ty, kdo hry běžně nehrají), jimiž se mohou zabavit například v době, kdy se nabíjí vysokonapěťová baterie. Kromě nového BMW řady 5 pak bude aplikace AirConsole postupně nabízena i v dalších modelech BMW.

Snadné používání pomocí telefonu jako ovladače

Pro hraní her ve voze stačí hráčům telefon, který slouží jako ovladač, a BMW Prohnutý displej. Po spuštění aplikace AirConsole lze spojení mezi chytrým telefonem a vozem navázat naskenováním QR kódu na BMW Prohnutém displeji. Poté je možné ihned začít hrát. Aplikace AirConsole podporuje více hráčů současně. Do herní zábavy ve voze se mohou během zastávek zapojit i cestující na zadních sedadlech. Obecně je možné hrát samostatně i se všemi cestujícími ve vozidle společně nebo s nimi soutěžit.

S aplikací AirConsole mohou hráči hrát tzv. casual hry. Obecně jde o snadno hratelné hry s jednoduchým intuitivním ovládáním. Výběr, který je k dispozici při uvedení nového BMW řady 5 sedan na trh, zahrnuje závodní, sportovní, kvízové a hudební hry, stejně jako simulátory, strategie, „skákací a běhací“ a logické hry. Mezi přibližně 15 tituly, které jsou k dispozici hned od začátku, patří například Go Kart Go, Golazo, Music Guess či Overcooked. Portfolio dostupných her se bude průběžně rozšiřovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze