BMW i3 si nyní můžete na operativní leasing pořídit výhodněji

1
BMW i3 si nyní můžete na operativní leasing pořídit výhodněji
  • Omezení je 10 tisíc kilometrů ročně
  • Splátka se někomu může vyplatit

Operativní leasing je takovým ideálním stavem pro zákazníka, který nechce nic řešit. Není potřeba žádná akontace, nemusí se starat o servis vozidla a v podstatě ani údržbu. Automobilky si však rády tento luxus nechají zaplatit. Ještě větší smysl dávají na operativní leasing elektromobily, u kterých nemusíte platit benzin a spokojíte se například u BMW s nabíjecí kartou ChargeNow. Právě BMW si připravilo nabídku operativního leasingu pro nové i3s, tak se pojďme podívat, jestli se vyplatí.

Automobilka zvýhodnila i3 o více než 20 procent a jde o nejvýhodnější nabídku od roku 2015. Elektrické BMW pořídíte od 11 999 Kč měsíčně bez DPH. Smlouva je ale na 48 měsíců s nájezdem maximálně 10 tisíc kilometrů ročně. Součástí výbavy nabízených vozů BMW i3 je nabíjecí paket Charging, stejně jako další položky včetně služeb BMW ConnectedDrive Services s možností propojení s chytrým telefonem uživatele.

Splátka s DPH činí 14 519 Kč a dostanete vůz v hodnotě 1 086 544 Kč s povinným ručení, havarijním pojištěním a pojištění skel. Za čtyři roky nezaplatíte více než 696 912 korun, což se může zdát hodně, ale už nemusíte počítat s dalšími náklady. Vše záleží na konkrétních smlouvách, ale u auta za více než milion korun dáte za 4 roky minimálně 100 tisíc za havarijní pojištění a povinné ručení. Počítat můžete také s provozními náklady blížícími se k nule. Jediným problémem je tedy nájezd 10 tisíc kilometrů ročně. Pokud své autíčko trápíte ve městě několika malými cestami denně, možná je toto správná volba. Deset tisíc kilometrů ročně je ale limitních, v průměru to vychází na necelých 42 km denně, pokud byste nejezdili s autem o víkendu.

Zdroj: press.bmwgroup.com

Diskuze ke článku
Elektromobily Praha
Elektromobily Praha
Bohužel BMW již více než 14 dní nereaguje na naši poptávku na op.leasing. Máte podobnou zkušenost ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze