Audi na CES 2019 představí nové zábavní technologie pro auta. Budeme u toho

Audi na CES 2019 představí nové zábavní technologie pro auta. Budeme u toho
  • Veletrh spotřební elektroniky Consumer Electronics Show se koná od 8. do 11. ledna 2019 v americkém Las Vegas
  • I tentokrát na veletrh vyrazí naše redakce, takže se můžete těšit na naše dojmy
  • Audi ukáže technologii, která se má starat o zábavu, zatímco automobil stojí

Doba, kdy jakýkoli technologický veletrh byl automobilce zapovězený, už dávno neplatí. Důkazem je Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, kam míří i automobilky, jako třeba Audi, která tam ukáže nové technologie. Naše redakce bude přítomná, takže se můžete těšit na naše dojmy přímo z místa.

Audi nabídne zábavu pro všechny smysly v podobě „zážitkového parku“ pro automobily, který oslaví v Las Vegas premiéru. Značka představí zcela nový zábavní formát pro cestování a v luxusní limuzíně ve své expozici nabídne nevšední zážitky ze sledování filmů. Obě technologie představují budoucnost zábavy při cestování automobilem. Návštěvníci největšího veletrhu zábavní elektroniky CES ji budou moci zažít ve dnech 8. až 11. ledna 2019.

Audi logo

Půjde o systém, který se má postarat o zábavu za volantem ve chvíli, kdy auto stojí. Název technologie je Audi Immersive In-Car-Entertainment. Cestujícím zpříjemní čas nabídkou podmanivého sledování hollywoodského trháku nebo poslechu hudby ze streamovacích služeb.

Audi je pravidelným vystavovatelem na veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas již od roku 2011. Jedná se o nejvýznamnější veletrh elektroniky, který je považován za důležitého iniciátora trendů a vývoje na celém světě. Veletrhu se zúčastní 4 000 vystavovatelů. Organizátoři očekávají v roce 2019 cca 170 000 návštěvníků.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze