Zúčastněte se webináře Rozvoj elektromobility v ČR

Zúčastněte se webináře Rozvoj elektromobility v ČR
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Webinář se koná příští týden 9. 6. 2020 od 10 do 11 hodin
  • Bude se řešit nabídka vozidel, stav nabíjecí infrastruktury i pohled státní správy
  • Naši přihlášení čtenáři a lidé registrovaní na konferenci Elektromobilita 2020 budou mít webinář zdarma

Příští týden se bude konat zajímavý webinář o elektromobilitě s názvem Rozvoj elektromobility v ČR. Vystoupí na něm zajímaví hosté včetně zakladatele fDrive.cz – Martina Pultznera. A fDrive je i mediálním partnerem této akce.

Stav infrastruktury, nabídka aut i pohled státní správy

Prvním řečníkem bude Mgr. Jaroslav Kepka z Ministerstva životního prostředí, který se na elektromobilitu podívá z pohledu státní zprávy. Po něm promluví Mgr. Martin Pultzner o aktuální nabídce elektroaut v Česku a aktuálním stavu veřejných nabíjecích stanic, o kterém máme přehled díky naší mapě nabíjecích stanic. Nakonec se Lukáš Hataš, místopředseda Asociace pro elektromobilitu, zaměří na aktuální stav veřejných parkovacích dobíječek a cenovou politiku dodavatelů energie. Webinář a vložené diskuze mezi jednotlivými bloky bude moderovat Bc. Jan Horčík.

Více informací o webináři, který se koná 9. 6. 2020 od 10 do 11 hodin, naleznete na webu pořadatele, tedy bids.cz. Tam naleznete i registrační formulář. Cena webináře je 450 Kč, ale může být i zdarma. Tato nabídka platí pro ty, kteří se přihlásí na podzimní konferenci Elektromobilita 2020 a budou mít zaplacenou zálohu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze