Zero Motorcycles pořádá veřejné testovací jízdy

1
Zero Motorcycles pořádá veřejné testovací jízdy
Fotografie: Zero Motorcycles CZ/SK
  • Máte možnost vyzkoušet si zástupce celé modelové řady
  • Zaregistrovat se můžete individuálně přes telefon
  • Testovací jízdy jsou v termínech od 29. září do 7. října pro každého zdarma
  • Pro jízdu na modelu FX stačí pouze řidičské oprávnění skupiny B nebo A1

Ještě nikdy jste neřídili elektrickou motorku? Nyní máte možnost. Kalifornský přední výrobce Zero Motorcycles pořádá pro veřejnost historicky první demo jízdy, kterými chce poskytnout možnost seznámit se se zástupci celé modelové řady úplně každému.

Testovací jízdy se budou konat v pracovních dnech v Praze v termínu od 29. září do 7. října mezi 10. až 16. hodinou. Zaregistrovat se můžete přes telefon, který naleznete společně se základními informacemi zde. Pořadatelé doporučují účastníkům, aby si přinesli vlastní vybavení, pro ty kteří tuto možnost nemají, bude možné si na místě zapůjčit helmu. Délka testovacích jízd se bude pohybovat mezi 30 až 60 minutami.

Zero je aktuálně jediná značka na světě, která vyrábí ucelenou řadu čistě elektrických motocyklů; od menších, lehkých příměstských a uživatelsky velmi příjemných strojů přes cestovní motocykly až po superbiky nebo dokonce velké cestovní enduro. Na místě budou k dispozici modely FX, FXE, DS a superbiky SR/F a SR/S s akcelerací z 0 na 100 km/h pod 4 vteřiny. Pro řízení modelu FX postačí řidičské oprávnění skupiny B nebo A1.