Chcete se projet na motocyklu značky Zero? Nyní máte možnost

Chcete se projet na motocyklu značky Zero? Nyní máte možnost
Fotografie: Zero Motorcycles
  • Na výběr je ze 6 modelů
  • Při zápůjčce je potřeba složit 10 tisíc korun vratnou kauci, případně dát do zástavy po dobu zápůjčky vozidlo, kterým jste se dostavili
  • Akce probíhá do pátku 23. 6., ale o testovací jízdu si můžete napsat nebo zavolat i v jiných termínech

Motorkářská sezóna je v plném proudu a pražský showroom Zero Motorcycles opět pořádá veřejné testovací jízdy. Motocykly kalifornského výrobce Zero patří mezi nejlepší stroje svého druhu na světě. Zero má v nabídce 9 modelů, takže jestli je mezi vámi někdo, kdo jezdí enduro, motardy, dualsporty nebo silniční zalehávačku, tak si určitě přijdete na své. Od loňského roku doplnil nabídku model DSR/X, jenž vyplnil mezeru pro cestovní endura a jeho test jsme již přinesli.

Testovací dny probíhají v pražském showroomu na adrese Ořešská 939/55 v Řeporyjích, a to mezi daty 12.6. až 23.6. Jestliže se vám nepodaří dostavit se v tomto rozmezí, tak je možné se domluvit i na jiném termínu po konzultaci. Na výběr mají zájemci z 6 modelů. Konkrétně se jedná o stroje FX, FXE, DS, SR/S, SR/F a DSR/X. Další podrobnosti se dozvíte na webových stránkách zero-motorcycles.cz, případně na telefonním čísle +420 778 497 031.

FX je plnokrevné enduro do terénu s výkonem 33 kW a kroutícím momentem 106 Nm, model FXE je silniční motard ideální do města a příměstské dojíždění. Model DS je sebevědomý model jak na silnice, tak do terénu a nabízí 44 kW a 109 Nm. Vrchol nabídky jsou modely na nejsilnější platformě FST, kde modely SR/S a SR/F přináší parametry supersportů. Díky výkonu 82 kW a kroutícímu momentu 190 Nm je zrychlení z 0 na 100 km/h otázkou pouhých tří vteřin. Model DSR/X pak představuje pohodlné cestovní enduro s výkonem 75 kW a kroutícím momentem 225 Nm, které je díky elektronicky nastavitelnému podvozku od značky Bosch ideální na všechny typy povrchů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze