Zúčastnili jsme se české premiéry modelu DSR/X v showroomu v Řeporyjích

1
Zúčastnili jsme se české premiéry modelu DSR/X v showroomu v Řeporyjích
Fotografie: LivePR
  • Zero Motorcycles má v současné době v nabídce 9 modelů
  • V pražském showroomu je možnost si motocykly zapůjčit
  • V areálu se nachází také autorizovaný servis

Největší výrobce elektrických motocyklů Zero Motorcycles má v Praze oficiální showroom, ve kterém proběhla česká premiéra modelu DSR/X, ten jsme testovali už loni na Sicílii. Motorka se pyšní hypersportovními rysy v těle cestovního endura s adaptabilním podvozkem od společnosti Bosch.

Nejnovější ZERO motorka konečně v Česku! Prošli jsme showroom

Pražský showroom nabízí k vidění všech 9 modelů značky, můžete si zde zakoupit merchandise a další reklamní předměty. Nejedná se pouze o dealerství, ale o výhradního distributora ve 12 státech jihovýchodní Evropy. Ve všech těchto členských státech vyřizuje jednání s dealery, poskytuje autorizovanou servisní podporu, pořádá akce pro veřejnost a nabízí individuální konzultace a testovací jízdy.

S motocykly Zero se budete moci osobně potkat v Ostravě na adrenalinové akci Frinky Town 20. 5., dále na výstavě Legendy 27. až 28. 5. na pražském výstavišti v Holešovicích, můžete si je vyzkoušet také na akci Mototest Camp v Soběslavi 20. až 21. 5. a při dalších akcích napříč republikou v průběhu roku. Veškeré informace o aktualitách můžete sledovat na sociálních sítích Zero Motorcycles CZ a oficiálních stránkách.