Zábavný den zdarma a peníze na dobré účely. Tak slavilo Autocentrum BARTH dvacetiny

Zábavný den zdarma a peníze na dobré účely. Tak slavilo Autocentrum BARTH dvacetiny
  • Na oslavách byl k vidění nejen dakarský speciál
  • Podívat jste se mohli na BMW i8 i Teslu Model X a vyzkoušet třeba také Volkswagen Arteon
  • Peníze za vydraženou kombinézu z Rallye Dakar putovaly do dětského domova v Pardubicích
  • Skupina BARTH na trhu působí už od roku 1994
  • Roční obrat firmy přesahuje 2,3 miliardy korun

Dvacetileté výročí před pár dny oslavilo Autocentrum BARTH, které se rozhodlo, že nebude slavit samo, ale oslaví vše se širokou veřejností. A tak proběhl BARTH Day v Tipsport Aréně v Pardubicích, kde byl připraven celodenní program pro všechny návštěvníky zdarma, který byl zakončený koncertem skupiny Mandrage.

K vidění bylo hned několik automobilů, které jen tak někde nepotkáte. Zmínit můžeme například Audi RS3 a RS5, ale také BMW i8 či Teslu Model S. K vidění byla i Kia Stinger a především dakarský speciál. Po celý den si veřejnost mohla vyzkoušet různé modely značek Volkswagen či Audi. Na seznamu byl například nový Arteon nebo Audi SQ7 a abych nezapomněl, středem pozornosti byla samozřejmě Tesla Model X. Podívat jste se mohli i na námi nedávno testovaný Volkswagen California Ocean. Ale teď to zásadní – v průběhu dne probíhala i dražba speciální dakarské kombinézy, jejíž výtěžek putoval do dětského domova v Pardubicích. I proto jsme rádi, že velké automobilové společnosti ve svém podnikání nevidí čistě jenom byznys, ale pomáhají i těm, kteří to potřebují. Jak celý den probíhal se můžete podívat ve videu.

Skupina BARTH se v rámci jednotlivých divizí zaměřuje na několik aktivit a působí zejména v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Mezi největší její společnost patří Autocentrum BARTH. Součástí skupiny je i významná půjčovna luxusních obytných vozů BARTH Caravan a také Motocentrum BARTH, které je autorizovaným prodejcem i servisem motocyklů značky YAMAHA a provozuje též moderní Motopůjčovnu. BARTH Rent je potom velká autopůjčovna a do portfolia skupiny spadá i závodní motoristický tým BARTH Racing. BARTH na trhu působí již od roku 1994, zaměstnává více než 200 nadšených pracovníků a dosahuje ročního obratu přesahujícího 2,3 miliardy Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze