Vyzkoušeli jsme hotelový pokoj na kolech BMW i3 Urban Suite

Vyzkoušeli jsme hotelový pokoj na kolech BMW i3 Urban Suite
  • Jedná se o klasickou i3 s předělaným interiérem s cílem co největšího komfortu
  • Uvnitř najdeme pouze sedadlo řidiče a křeslo pro pasažéra
  • Nechybí praktický stolek, stylová lampička, multimediální obrazovka nebo chytrý audio systém v hlavové opěrce

BMW i3 si vybudovalo během uplynulých let pověst spolehlivého, ale i stylového vozidla, které s elegancí sobě vlastní proplouvá městským provozem. Nejnovější úprava BMW i3 s názvem Urban Suite chce maximalizovat komfort cestujícího, v tomto případě jediného pasažéra, nepočítáme-li řidiče. S výjimkou sedadla řidiče byl interiér překopán od podlahy po strop.

Vyzkoušeli jsme si nové BMW i3 Urban Suite. Jaké je?

Pokud však čekáte novinky v designu či specifikacích, zklameme vás. Nejvíce změn se odehrálo v interiéru. Tato speciální verze má totiž jeden hlavní význam: pohodlí. Kvůli tomu byla předělána prakticky celá kabina vozu, stejné zůstalo pouze sedadlo řidiče a palubní deska. Celkově jsou uvnitř pouze dvě místa k sezení. Sedalo spolujezdce totiž nahradila motorizovaná opěrka na nohy pasažéra. Tam, kde byste vzadu normálně čekali druhé sedadlo, je umístěn stolek s malou lampičkou. Celý vůz pak má navodit relaxační atmosféru, podobnou prémiovému hotelu.

V zadní části je komfortní křeslo vyrobené z recyklovaných materiálů, stejně jako další prvky v interiéru. Například koberec je nejen z recyklátu, ale také je možné jej opětovně recyklovat, a to se 100% účinností. Další prvky v podobě dřevěných ploch dodávají interiéru na atmosféře, která na vás po nasednutí okamžitě dýchne.

BMW i3 Urban Suite

Po levé ruce pasažéra je rovná plocha, která poslouží jako stolek se stylovou lampičkou, a přímo před vašim obličejem se jednoduchým stisknutím tlačítka sklopí obrazovka, na kterou si můžete zrcadlit obsah z vašeho smartphonu. Zajímavostí pak je zvukový systém Sound Zone zabudovaný do hlavové opěrky křesla, jenž umožní pasažérovi si například zavolat či pustit film bez toho, aniž by ho slyšel řidič vozu. Na naše kompletní dojmy z interiéru BMW i3 Urban Suite se můžete podívat ve videu výše.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze