Vyhrajte exkluzivní elektrickou koloběžku Mi Scooter 2 v naší soutěži!

3
Vyhrajte exkluzivní elektrickou koloběžku Mi Scooter 2 v naší soutěži!
  • Maraton soutěží u příležitosti spuštění nového vzhledu mobilenet.cz ocení i fanoušci fDrive.cz
  • Nově můžete hrát o zajímavou elektrickou koloběžku Mi Scooter 2
  • Koloběžku do soutěže věnoval e-shop a náš partner Xiaomimobile.cz

Doménou společnosti Xiaomi už zdaleka nejsou jen mobilní telefony. Čínský výrobce se zaměřuje i na další segmenty chytré elektroniky. Dalším zajímavým počinem je elektrická koloběžka Mi Scooter 2, která láká na stylový design, nízkou hmotnost a působivý výkon. A přesně tuhle zajímavou koloběžku v celkové hodnotě 15 tisíc korun můžete vyhrát v naší soutěži.

Xiaomi Mi Scooter 2

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop Xiaomimobile.cz

Chcete o koloběžce nové generace vědět více? Maximální rychlost je 25 km/h, přičemž na jedno nabití můžete ujet až 30 kilometrů a nabíjení do plného stavu trvá asi pět hodin. I s akumulátory váží Mi Scooter 2 jen 12,5 kilogramu, přičemž uveze až 100 kilo. O pohon se stará výkonný elektromotor, zabudovaný možná poněkud překvapivě do předního kola. Motor se může chlubit jmenovitým výkonem 250 W (okamžitý maximální výkon je pak 500 W) a točivým momentem 16 Nm, což jsou poměrně pěkné hodnoty. Energii zajišťují lithiové akumulátory od společnosti LG, disponující celkovou kapacitou 280 Wh. Poměrně dlouhé dojezdové vzdálenosti je dosahováno nejen samotnými bateriemi, ale také implementací systému pro rekuperaci energie. Další podrobnosti naleznete na blogu e-shopu Xiaomimobile.cz.

Mi Scooter 2 ve zkratce

  • maximální rychlost 25 km/h, dojezd 30 km
  • nabití akumulátoru do 100 % za 5 hodin
  • hmotnost 12,5 kg, nosnost 100 kg
  • lithiové akumulátory společnosti LG

TIP: Každý týden nový mobil: začíná maraton soutěží na mobilenet.cz

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na dvě jednoduché soutěžní otázky a říct nám svůj názor na nový mobilenet.cz. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě Vás!

Ať Vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte fDrive.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Soutěž probíhá od 18. 5. 2017 09:00 hodin do 24. 5. 2017 23:59 hodin. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky

Diskuze ke článku
František
Moc hezké stránky
verva
škoda, že pro pořádný chlapy z fitka to má nízkou nosnost jinak by se mi líbila, ale asi by se pod mou maličkostí rozpadla :D
Lukáš Kouba
Super věc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze